Veilig kunstgras

Home » Veilig kunstgras

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Veilig kunstgras

Als u veilig kunstgras nodig heeft, dan schakelt u een specialist als Kunstgrasgigant in. In ons gigantische aanbod vindt u diverse soorten kunstgras, waaronder brandveilig kunstgras voor binnen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar kunstgras voor de tuin, het balkon of een sportveld. Al het kunstgras uit ons assortiment is verkrijgbaar tegen een scherpe prijs. Naast de aanschaf van veilig kunstgras, kunnen wij u ook van dienst zijn met de aanleg van het kunstmatige gras. Zodoende heeft u de garantie dat dit op de goede manier gebeurt.

Veilig en brandveilig kunstgras met een brandweringscertificaat

Kunstgrasgigant heeft twee soorten veilig kunstgras die desgewenst geleverd kunnen worden met een brandweringscertificaat. U wilt natuurlijk niet dat het kunstgras dat u in uw winkel, horecagelegenheid of op een beurs heeft liggen in brand vliegt. Daarom kiest u voor brandveilig kunstgras van een erkende leverancier. Bij ons kunt u kiezen tussen twee types brandveilig kunstgras:

  • Brandwijk: met een poolhoogte van 20 mm en een rolbreedte van 4 meter;
  • Lage-Vuursche: met een poolhoogte van 4 mm en een rolbreedte van 4 meter.

Op al het kunstgras uit het aanbod van Kunstgrasgigant krijgt u 7 jaar garantie op het los laten van vezels en UV-bestendigheid.

Vrijblijvende offerte

Wilt u direct veilig kunstgras van Kunstgrasgigant bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Heeft u een vraag over ons brandveilig kunstgras of over een ander product uit ons aanbod? Neem dan contact op met onze medewerkers door even te bellen naar 085 – 902 03 06. U bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze vestigingen.

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.