Kunstgras Assen

Home » Kunstgras Assen

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Levensecht kunstgras dat ook nog eens zacht en comfortabel aanvoelt, dat koopt u bij Kunstgrasgigant nabij Assen. Wij begrijpen als geen ander dat u optimaal wilt genieten van een groene tuin, maar uw tijd liever ergens anders in steekt dan het onderhouden van de grasmat. Daarom is het een goed idee om te kiezen voor kunstgras!

Kunstgras voor uw tuin in Assen

Wilt u uw tuin in de buurt van Leek, Norg of Assen opvrolijken met kunstgras? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van Kunstgrasgigant Marum of Doetinchem. Al jarenlang voorzien wij huishoudens, bedrijven en beurzen van prachtige kunstgrasmatten van hoogwaardige kwaliteit. Maar waarom nu kiezen voor kunstgras in uw tuin te Leek, Assen of Norg? Wij zetten de voordelen graag voor u op een rijtje:

  • Onder alle weersomstandigheden blijft kunstgras mooi
  • Bevat geen pollen
  • Geen wekelijks onderhoud nodig

En koopt u uw kunstgras bij Kunstgrasgigant, dan maakt u kennis met nóg meer voordelen. Zo leveren we het kunstgras direct op voorraad, snijden we het op maat af, leveren we door heel Nederland en België. Oftewel, genoeg redenen om te kiezen voor kunstgras!

Kunstgras laten aanleggen in uw tuin te Leek of Norg

Wanneer u kunstgras heeft gekocht, wilt u er uiteraard zeker van zijn dat de grasmat op een correcte wijze is aangelegd. Onze gespecialiseerde vakmensen komen graag bij u langs voor het bevestigen van het kunstgras. U heeft keuze uit vier verschillende pakketten. Heeft u bijvoorbeeld al een grasmat liggen die verwijderd moet worden? Dan is pakket 4 aan te raden. Of wenst u enkel het kunstgras te laten leggen? Dan is pakket 1 voldoende.

Kom langs in Marum of Doetinchem!

Onze vestiging in Marum is goed te bereiken vanuit Assen, Leek of Norg. Zowel binnen als buiten kunt u onze grasmatten bewonderen. Ons team staat voor u klaar en voorziet u graag van deskundig advies. Ontvangt u graag meer informatie over ons kunstgras? Bel dan naar 085 90 20 306. Kent u onze top 4 kunstgrassen al? Wij sturen graag 4 staaltjes naar u op wanneer u dit formulier invult.

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.