Kunstgras Oud-Beijerland

Home » Kunstgras Oud-Beijerland

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Voordelig kunstgras van hoge kwaliteit in Oud-Beijerland koopt u bij Kunstgrasgigant. Wij hebben een gigantisch assortiment kunstgras en hanteren lage prijzen. Wij hebben kunstgras voor tuinen, balkons, dakterrassen, sport- en speelvelden. Met meer dan 20 soorten kunstgras heeft u bij ons enorm veel keuze. Ons gras is UV-bestendig, schimmel- en rotvrij en onderhoudsarm. Of u nu op zoek bent naar sportgras, siergras of zelfs gekleurd gras, wij hebben het in ons assortiment. Kom snel langs in onze zaak in Ridderkerk!

Gekleurd kunstgras in Oud-Beijerland

Ook gekleurd kunstgras kunt u in de omgeving Oud-Beijerland kopen bij Kunstgrasgigant te Ridderkerk. In onze zaak kiest u het kunstgras naar keuze en u neemt het direct mee naar huis. Wij hebben vele soorten kunstgras namelijk op voorraad. Wij rollen de matten voor u op en leggen het desgewenst voor u in uw auto. Wij leveren rechtstreeks aan bedrijven, particulieren, verenigingen en instellingen.

Diensten

Behalve de verkoop van kunstgras in de regio Oud-Beijerland bieden wij ook diverse diensten aan. Zo kunnen wij het kunstgras voor u leggen. Uiteraard mag u dit zelf ook doen. Wij hebben dan diverse benodigdheden in ons assortiment. Kom langs in onze zaak en neem ook eens een kijkje in onze couponhal (outlet) voor kunstgrasrestanten tegen scherpe tarieven!

Kunstgras kopen in Oud-Beijerland? Kom langs in Ridderkerk of neem contact op!

ANDEREN WAREN OOK GEÏNTERESSEERD IN:

Kunstgras Eemnes | Kunstgras kopen Noord-Brabant | Kunstgras Zutphen | Kunstgras Barendrecht | Kunstgras aanleggen

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.