Kunstgras Middelburg

Home » Kunstgras Middelburg

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie
Wilt u kunstgras in uw tuin in Middelburg aanleggen, dan kunt u het beste naar de Kunstgrasgigant in Koudekerke gaan. Wij hanteren scherpe prijzen en hebben een gigantisch assortiment om uit te kiezen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Op ons showveld in Koudekerke kunt u het kunstgras zelf ervaren en geven onze medewerkers desgewenst deskundig advies!

Kunstgras voor de tuin van uw organisatie in Middelburg

Heeft u een bedrijfstuin en geen tijd of budget om het gras te onderhouden? Natuurlijk kunt u dan gaan voor betegeling. Maar kunstgras is naar onze mening een betere optie. Het oogt fris en natuurlijk en geeft een welkome sfeer aan uw pand. Daarbij is er geen onderhoud nodig, zodat u daar geen kosten voor hoeft te maken. Omdat Middelburg binnen een straal van 30 kilometer ligt van onze vestiging in Koudekerke kunnen wij het kunstgras voor u aanleggen. De beste optie is te kiezen voor de volledige aanleg, wij doen dan het grondwerk en de montage. Omdat wij gebruik maken van erkende hoveniers weet u zeker dat het kunstgras op de juiste manier geplaatst wordt.

Soorten kunstgras

In ons gigantische assortiment vindt u meer dan 20 soorten kunstgras. U kunt kiezen uit siergras, speelgras of sportgras. Voor de omgeving van uw bedrijfspand in Middelburg raden wij het volgende gras aan: Siergras. Kenmerkend aan dit luxe gras is dat het bijna niet van echt te onderscheiden is. Door het gebruik van mosdraad tussen de groene sprieten ziet het kunstgras er levendig uit.

Bent u op zoek naar kunstgras in Middelburg? Neem contact op of kom langs in Koudekerke!

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.