Kunstgras Schiedam

Home » Kunstgras Schiedam

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Kunstgrasgigant is uw leverancier van kunstgras in omgeving Schiedam. Met scherpe prijzen, een omvangrijk veelzijdig assortiment en uitgebreide service leveren wij ons kunstgras zowel aan particuliere als zakelijke klanten. Ons kunstgras is vrijwel niet van echt gras te onderscheiden en staat mooi in Schiedam. Onze matten zijn verkrijgbaar met zowel lange als korte sprieten, eventueel gecombineerd met mosdraad. Laat u verrassen door ons aanbod en bezoek onze vestiging in Pijnacker op industrieterrein De Boezem (Weteringweg 20)!

Kunstgras Schiedam: bezoek ons couponhal en profiteer van extra voordeel

Kunstgras in omgeving Schiedam schaft u bij ons aan voor een extra voordelige prijs. In onze couponhal bieden wij een grote voorraad restpartijen, verkrijgbaar voor een extra scherpe prijzen. Deze restpartijen kunstgras doen niet af aan kwaliteit, uitstraling en functionaliteit. Alleen de prijs is anders, en dat is wel zo aantrekkelijk. Eventueel kunnen wij coupons voor u op maat snijden. Ook leggen wij het kunstgras van uw keuze graag voor u!

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over het kunstgras dat wij in omgeving Schiedam aanbieden? Kom langs in onze zaak, onze medewerkers voorzien u graag van advies op maat. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar telefoonnummer 06 83 22 52 75. Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van leuke acties en nieuws van onze vestigingen!

Kunstgras in omgeving ’s Schiedam voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant Pijnacker aan de Weteringweg 20 in Pijnacker!

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.