Golf kunstgras

Home » Golf kunstgras

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Ook voor sportkunstgras zoals golf kunstgras kunt u terecht bij Kunstgrasgigant in Ridderkerk. Daarnaast vindt u ons ook in Lisserbroek, Delft, Werkendam en Koudekerke. Kom langs in een van onze vestigingen en laat u verrassen door ons gigantische assortiment kunstgras. Wij bieden u service, kwaliteit en garantie bij elk grastapijt!

Een professionele golfbaan met golf kunstgras

Het grasonderhoud van een golfbaan is een hels karwei. Is het niet de zon die bruine plekken veroorzaakt is het wel de regen die nare mossen laat groeien. Vergeet dus dat dagelijks onderhoud en creëer een professionele golfbaan met scherpgeprijsde golf kunstgrasmatten van Kunstgrasgigant. Onze kunstgrassen zijn:

  • Vrijwel niet van echt gras te onderscheiden;
  • Onderhoudsvrij en eenvoudig aan te leggen;
  • Zeer duurzaam en bestand tegen golfschoenen, golfkarretjes en golfactiviteiten.

Naast kunstgras voor golfbanen kunt u bij ons ook terecht voor kunstgras voor andere sporten zoals hockey, voetbal en korfbal.

Bezoek onze vestiging

Kom ons aanbod golf kunstgras bekijken in een van onze vestigingen. Wij voorzien u graag van meer informatie en advies op maat. Al onze vestigingen zijn voorzien van een couponhal. Hier vindt u restanten en restpartijen voor een extra aantrekkelijke prijs, zonder dat aan kwaliteit wordt ingeleverd. Bekijk onze openingstijden of neem direct contact met ons op!

Scherp geprijsd golf kunstgras: kom langs in een van onze vestigingen!

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht