Kunstgras kopen

Home » Kunstgras kopen

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Kunstgras kopen doet u bij Kunstgrasgigant. Wij hebben het grootste en voordeligste aanbod aan kunstgras in Nederland! U hebt de keuze uit wel meer dan 20 soorten kunstgras. Wij bieden deze aan tegen scherpe prijzen. Wij leveren onze kunstgrassen rechtstreeks aan bedrijven, particulieren, instellingen of verenigingen. In onze couponhal vindt u kunstgrasrestanten tegen zeer scherpe tarieven. Kom langs in een van onze vestigingen in Nederland, te Ridderkerk, Delft, Lisserbroek, Werkendam en Koudekerke.

Kunstgras kopen tegen outlet prijzen

Bent u het beu om uw kostbare vrije tijd te besteden aan het maaien van gras, maar hebt u geen budget om kunstgras te kopen? Bij Kunstgrasgigant hebben wij de oplossing. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan 1e kwaliteit kunstgrasmatten tegen outlet prijzen! Maar wij bieden nog meer voordelen:

  • Ons kunstgras voelt en ziet er uit als echt gras;
  • De matten zijn eenvoudig aan te leggen;
  • Het kunstgras is duurzaam en vereist geen onderhoud.

Bovendien zijn de matten voor diverse doeleinden te gebruiken zoals; sport, recreatie en sier en u hebt de keuze uit diverse fraaie kleuren.

Showterreinen

Kunstgras kopen doet u bij de specialist. Kunstgrasgigant heeft het grootste aanbod kunstgras van Nederland! Hebt u vragen over ons aanbod? U kunst gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Kom ook eens langs in een van onze vestigingen en breng een bezoek aan onze couponhal.

Kom langs in onze zaak om kunstgras te kopen of neem contact op!

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht