Wat kost kunstgras inclusief leggen?

Home » Wat kost kunstgras inclusief leggen?

Vraagt u zich af wat kunstgras kost inclusief leggen? Wij vertellen u alles over de mogelijkheden en de kosten voor kunstgras inclusief leggen. Kunstgras is de ideale manier om te genieten van een mooi gazon, zonder de lasten van het onderhoud te moeten dragen. U hoeft niet te maaien, zaaien, sproeien of verticuteren en u heeft er dus geen omkijken naar. Als u er daarnaast ook voor kiest om het kunstgras door ons te laten aanleggen, weet u zeker dat u zonder moeite kan genieten van een prachtig gazon.

Kiest u voor zelf leggen of laten leggen? Welk type kunstgras is het beste voor uw wensen en situatie? Wat zijn de kosten om het te laten leggen? Wij vertellen u graag meer.

Zelf leggen of laten leggen?

Wilt u kunstgras zelf leggen of laten leggen? Beide zijn uiteraard mogelijk. We hebben een duidelijk 8 stappenplan waarmee u zelf aan de slag kunt. De kosten voor het laten leggen zijn afhankelijk van de soort kunstgras en de ondergrond. Veel mensen denken dat kunstgras laten leggen erg duur is, maar dit valt in de regel heel erg mee. Koopt u uw kunstgras in onze webshop? Dan kunt u meteen kiezen voor onze aanleg-service!

Kunstgras Wassenaar deLuxe

KOM VANDAAG NOG LANGS OP ONS SHOWTERREIN

Vind uw dichtsbijzijnde vestiging in de buurt

Kunstgras Gekleurd gras luxe lichtblauw

Aanleg service!

Het aanleggen kunnen wij voor u doen!

Bekijk de prijzen