Kunstgras Ermelo

Home » Kunstgras Ermelo

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Voor een groot assortiment kunstgras in de regio Ermelo, bent u bij Kunstgrasgigant aan het juiste adres. Kunstgras is door het weinige onderhoud ideaal voor in uw tuin of voor speelvelden, maar ook binnenshuis kent kunstgras diverse opties. Het is een zachte ondergrond voor spelende kinderen en doordat we het kunstgras in verschillende kleuren kunnen leveren is het bijvoorbeeld ook geschikt als ondergrond in de serre, op boten of jachten of bij evenementen.

De kunstgras specialist nabij Ermelo

Kunstgrasgigant is gespecialiseerd in kunstgras en heeft een vestiging nabij Ermelo. Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van ons kunstgras, dan is het goed om te weten dat:

  • Ons kunstgras scherp geprijsd is. Wij hebben voor elke portemonnee een passende oplossing. Of u nu behoefte heeft aan maatwerk, of vindt wat u zoekt in de couponhal met fabrieksrestanten, wij adviseren u graag over de meest voordelige oplossing;
  • Ons assortiment is gevarieerd en omvattend. Doordat wij over een grote voorraad beschikken, kunt u meestal uw bestelling gelijk meenemen;
  • Wij verkopen niet alleen rechtstreeks aan particulieren, maar ook aan bedrijven, verenigingen en instellingen.

Op ons showterrein kunt u gemakkelijk de soorten kunstgras die wij leveren bekijken. Wij kunnen op verzoek overal in Nederland kunstgras leveren en aanleggen, waaronder in Ermelo.

Advies op maat

Ons aanbod kunstgras is even breed als veelzijdig. Om ervoor te zorgen dat u een weloverwogen keuze kunt maken voorzien wij u indien gewenst graag van advies op maat!

ANDEREN WAREN OOK GEÏNTERESSEERD IN:

Kunstgras Oud-Beijerland | Kunstgras Harderwijk | Kunstgras Nieuwegein | Kunstgras Tiel | Grastapijt

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.