Kunstgras Harderwijk

Home » Kunstgras Harderwijk

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Voor een divers aanbod kunstgras in de regio Harderwijk is Kunstgrasgigant de leverancier die u zoekt. Ons kunstgras is zowel voor binnen als buiten geschikt.

Kunstgras in Harderwijk voor elke toepassing

Of u nu op zoekt bent naar siergras, sportgras, kunstgras of gekleurd gras, de Kunstgrasgigant heeft het in het aanbod. Doordat we kunstgras hebben voor elke toepassing, leveren we niet alleen aan particulieren, maar ook aan verenigingen, instellingen en bedrijven. Met een voorraad van meer dan 20 soorten kunstgras en een couponhal met restanten, hebben wij kunstgras voor ieder doeleinde en voor elke prijs. De voordelen van kunstgras van de Kunstgrasgigant:

  • Ons gras behoeft weinig onderhoud;
  • Wij hebben een uiteenlopend assortimentmet kunstgras voor onder andere (sier)tuinen en speelvelden. Hierdoor hebben wij kunstgras voor verschillende toepassingen;
  • Ons kunstgras is bijna niet van echt gras te onderscheiden.

Naast groen kunstgras, bieden wij ook kunstgras aan in verschillende kleuren voor bijvoorbeeld in uw serre, of onder uw loungebank.

Meer informatie over onze service

Wij leveren en leggen overal in Nederlands kunstgras aan, waaronder Harderwijk en vele andere locaties. Bij Kunstgrasgigant kunt u de mogelijkheden bespreken en uw bestelling plaatsen. Door onze grote voorraad kunt u het gras vaak gelijk meenemen of laten bezorgen. Wij leggen het gras graag voor u aan, maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen om het gras zelf aan te leggen.

ANDEREN WAREN OOK GEÏNTERESSEERD IN:

Goedkoop kunstgras Rosmalen | Kunstgras Papendrecht | Kunstgrastapijt | Kunstgras Hoofddorp | Kunstgras aanleggen Veghel

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.