Goedkoop kunstgras Rosmalen

Home » Goedkoop kunstgras Rosmalen

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Het liefst wilt u goedkoop kunstgras van de beste kwaliteit voor uw tuin, terras of balkon in Rosmalen. In het uitgebreide assortiment van de Kunstgrasgigant vindt u zeker wat u zoekt. Met zeer scherpe prijzen en een ruime keuze uit verschillende soorten kunstgras hebben wij voor iedere toepassing een passende en goedkope soort. Kom eens langs om alle mogelijkheden te bekijken.

Zeer goedkoop kunstgras in de couponhal in Ridderkerk, nabij Rosmalen

Onze vestigingen zijn verspreid over heel Nederland en beschikken allemaal over een couponhal. Wat is een couponhal? Deze bestaat uit een ruime voorraad van restpartijen, bestaande uit verschillende soorten en maten kunstgras. Het zijn restanten en fabriekspartijen, waardoor wij deze tegen een extra aantrekkelijke prijs aanbieden. Alle coupons zijn voorzien van een duidelijk etiket met daarop de maat en de prijs. U weet dus precies wat u betaalt. Op die manier neemt u wel heel goedkoop kunstgras mee naar Rosmalen!

Maak gebruik van de aanlegservice

Besteedt u het installeren en monteren van uw nieuwe kunstgras liever uit? Dat kan! Onze gespecialiseerde vakmensen hebben veel ervaring en realiseren al uw tuinwensen. Voor u het weet bent u voorzien van een zeer vakkundig aangelegde kunstgras tuin. U koopt goedkoop kunstgras snel en eenvoudig bij onze vestiging in Ridderkerk, nabij Rosmalen. Heeft u vragen? Bel naar 085 902 03 06.

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.