Kunstgras Drunen

Home » Kunstgras Drunen

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

U zoekt kunstgras dat zowel goedkoop als mooi en duurzaam is voor uw tuin, camping of sportveld in de omgeving van Drunen. Dat vindt u in het ruime assortiment van de Kunstgrasgigant in Raamsdonksveer. Met meerdere soorten siergras, speelgras, sportgras en gekleurd gras vindt u altijd kunstgras dat past bij uw tuin in Drunen. U vraagt eenvoudig online een offerte aan of koopt uw nieuwe kunstgras bij onze vestiging in Raamsdonksveer!

Extreem goedkoop kunstgras dankzij onze couponhal nabij Drunen

In al onze vestigingen vindt u een couponhal met goedkoop kunstgras gelegen nabij Raamsdonksveer. De couponhal bestaat uit een grote voorraad restpartijen in verschillende soorten en maten. Gezien het feit dat dit restanten en fabriekspartijen zijn, zijn deze coupons extra aantrekkelijk van prijs. De prijzen beginnen bij €8,95 per m2. Deze coupons verkopen wij in allerlei verschillende afmetingen. U kiest bijvoorbeeld uit 4 x 3 meter, 4 x 2 meter of kleinere afmetingen zoals 1,5 x 3 meter of 1,2 x 6 meter. Al onze coupons zijn voorzien van een duidelijk etiket met daarop de afmeting en de prijs.

Vraag eenvoudig een offerte aan

Uiteraard maakt u indien gewenst ook eenvoudig een keuze middels het assortiment dat u op onze website vindt. Ontvangt u graag persoonlijk advies of ondersteuning? Vul dan het offerteformulier in of bel voor meer informatie over ons kunstgras naar het algemene nummer 085 90 20 306 of naar het nummer van de dichtstbijzijnde vestiging van Drunen, in Raamsdonksveer (06 21 65 03 66).

ANDEREN WAREN OOK GEÏNTERESSEERD IN:

Kunstgras inclusief leggen | Kunstgras Roosendaal | Kunstgras Nunspeet | Kunstgras Voorschoten | Kunstgras Ermelo

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.