Mooi kunstgras

Home » Mooi kunstgras

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie
Natuurlijk bent u op zoek naar mooi kunstgras. Daarom kiest u voor het grootste en voordeligste aanbod kunstgras van de Kunstgrasgigant. Kom eens langs bij een van onze vestigingen en bekijk ons ruime aanbod. In onze couponhallen vindt u absolute koopjes: dit zijn restpartijen van kwalitatief 100% goede kunstgrasmatten die al starten vanaf 8,95 euro per vierkante meter. Dus bij de Kunstgrasgigant vindt u altijd het kunstgras dat u zoek voor de beste prijs.

Ruim assortiment aan mooi kunstgras

Weet u al welk kunstgras u mooi vindt? Of laat u zich graag adviseren over wat kwalitatief goed kunstgras is en welke kleur of type kunstgras het best op uw locatie zou passen. Zo verkopen wij ook diverse soorten kunstgras die niet van echt te gras te onderscheiden zijn. Vaak worden dat soort kunstgras als ‘mooi’ gezien. Maar misschien vindt u een stuk knalblauw kunstgras wel mooi: ook dat kunt u bij ons kopen.

Kom langs bij de dichtstbijzijnde vestiging

Vanaf onze oprichting is het ons doel geweest om altijd zoveel mogelijk kunstgras op voorraad te hebben. Op die manier leveren wij onze klanten de service om niet alleen het kunstgras op onze vestigingen te kunnen bekijken, maar ook om het meteen mee te nemen. Door deze service, ons grote aanbod en onze scherpe prijzen hebben wij al veel klanten gelukkig kunnen maken. Kunnen wij u ook gelukkig maken? Neem contact met ons op of kom eens kijken of een van onze vestigingen. Wij zijn te bereiken via 085-902 03 06.

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.