Natuurlijk kunstgras

Home » Natuurlijk kunstgras

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Natuurlijk bent u op zoek naar kunstgras dat het meest op echt gras lijkt. U wilt tenslotte wel de groene, frisse uitstraling van een mooie grasmat, maar niet meer al het onderhoud dat u daar aan heeft. Kunstgras is dan de ideale oplossing: kunstgrasmatten zien er het hele jaar fantastisch uit, zonder dat u er enig onderhoud aan hoeft te verrichten. Bekijk het ruime assortiment van de Kunstgrasgigant en vindt de geschikte grasmat voor uw toepassing.

Bij de Kunstgrasgigant vindt u een breed aanbod natuurlijk kunstgras

Wat voor u natuurlijk oogt, oogt voor een ander misschien wel minder natuurlijk. Zoals zoveel zaken in het leven is ‘mooi gras’ ook een kwestie van smaak. Om het kunstgras te kunnen vinden dat het best aansluit bij uw smaak bent u van harte welkom bij een van de showtuinen van de Kunstgrasgigant. Hier vindt een breed assortiment kunstgrasmatten die wij uit voorraad kunnen leveren. Beoordeel zelf of de kunstmat wat u betreft net zo mooie is als een echte grasmat en indien gewenst komen we de mat bij u aanleggen. Van kunstgras voor op het dakterras tot sportveld: wij bieden kunstgras voor iedereen.

Is een kunstgrasveld niet slecht voor mijn tuin?

De kunstgrasmatten die de Kunstgrasgigant levert zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. Ze zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden en verkleuren ook niet door de uv-straling van de zon. Er komen geen schadelijke lood-cadmium stoffen vrij, zoals bij sommige ondeugdelijke (Chinese) kunstgrasmatten het geval is. Daarnaast laten kunstgrasmatten het regenwater gewoon door, waardoor uw tuin absoluut geen hinder zal ondervinden van de aanwezigheid van een grasmat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een kunstgrasmat? Neem dan contact met ons op of kom eens langs bij een van onze vestigingen. Wij zijn te bereiken via 085 90 20 306.

ANDEREN WAREN OOK GEÏNTERESSEERD IN:

Kunstgras leggen prijzen | Kunstgras Maassluis | Kunstgras Bodegraven | Kunstgras tuin | Kunstgras tennisbaan

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.