Kunstgras Hendrik Ido Ambacht

Home » Kunstgras Hendrik Ido Ambacht

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Kunstgras nabij Hendrik Ido Ambacht koopt u bij Kunstgrasgigant in Ridderkerk. U vindt bij ons een gigantisch assortiment tegen scherpe prijzen. Ons kunstgras is geschikt voor vele toepassingen en is beschikbaar in diverse kleuren. Voor elke kleur geven wij advies over de toepassing. Zo is grijs het beste geschikt voor een balkon of dakterras en is bijvoorbeeld oranje voor sportvelden. Wij leveren dus niet alleen aan particulieren, maar ook aan bedrijven, instellingen en (sport)verenigingen. Kom eens langs om ons aanbod te bekijken.

Kunstgras in Hendrik Ido Ambacht: levering is ook mogelijk

Kunstgras kunnen wij eventueel ook leveren in Hendrik Ido Ambacht. Als u langskomt op ons showterrein in Ridderkerk, kunt u het kunstgras echter ook meteen met u meenemen. Wij hebben namelijk vele soorten op voorraad. Wij hebben meer dan 40 soorten kunstgras, in diverse kleuren, geschikt voor vele toepassingen. Ook voor siergras bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen het gras eventueel voor u aanleggen met onze aanlegservice of u kiest ervoor dit zelf te doen. In dit geval verkopen wij ook diverse benodigdheden voor de aanleg.

Couponhal in Ridderkerk

Kunstgrasgigant heeft ook een couponhal in Ridderkerk. Hier vindt u kunstgrasrestanten uit bijvoorbeeld de fabriek. Ook dit kunstgras leveren we desgewenst in Hendrik Ido Ambacht. De kwaliteit van de restanten is echter niet minder, maar de prijzen zijn wel zeer voordelig. Kom snel eens langs in onze zaak en bekijk ons aanbod met eigen ogen. U kunt dan ook zelf ervaren hoe echt het kunstgras voelt en er uitziet!

Kunstgras kopen in Hendrik Ido Ambacht? Kom langs in Ridderkerk aan de Euroweg 3 of neem contact op!

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.