Beste kunstgras

Home » Beste kunstgras

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Als u op zoek bent naar het beste kunstgras voor uw project dan bent u bij de Kunstgrasgigant aan het juiste adres. Wij leveren kunstgras van hoge kwaliteit voor elke mogelijke toepassing. Onze matten worden volgens Europese wetgeving geproduceerd in Europa. Dat betekent dat ze niet verkleuren door uv-straling en ook geen lood of cadmium bevatten. Indien gewenst komen wij uw mat voor u installeren en zelfs de oude grasmat verwijderen.

Wat is het beste kunstgras voor uw ruimte?

Kunstgras is er in ontelbaar veel kleuren en soorten. Hoe wordt de mat verzwaard (voor zover dat al nodig is), hoe lang zijn de sprieten en hoe levensecht zijn de kleuren? Wilt u een frisse lichtgroene mat of liever gras met een mix van kleuren om zo echt mogelijk over te komen? En het beste kunstgras kwaliteit verschilt ook per soort en per toepassing. Hoeveel krijgt uw mat te verduren per jaar? Wordt er intensief overheen gelopen of ligt het er alleen maar ter decoratie? De experts van de Kunstgrasgigant helpen uw graag bij het vinden van de beste grasmat voor uw toepassing.

Wat kan de Kunstgrasgigant voor u betekenen?

Met 13 vestigingen in Nederland en 1 in Zwitserland is er altijd een vestiging in uw buurt waar u heen kunt om al onze verschillende soorten kunstgras te kunnen ervaren. Onze medewerkers helpen u daar graag bij het kiezen van de juiste mat. Kijk ook vooral eens rond in onze couponhallen waar uw onder andere restpartijen kunt vinden tegen zeer scherpe prijzen. Kom dus zeker eens langs of kijk rond op onze website wat wij zoal te bieden hebben. Voor vragen kunt u altijd bellen naar 085 90 20 306.

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht