Kunstgras Gouda

Home » Kunstgras Gouda

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Onderhoudsvrij kunstgras in of nabij Gouda koopt u bij de specialist: Kunstgrasgigant. Wij zijn gevestigd in Ridderkerk, waar wij beschikken over een ruim showterrein. Hier verkopen wij wel meer dan 20 soorten kunstgras. Onze producten zijn geschikt voor sportvelden, balkons, speelvelden of tuinen. U kunt het kunstgras bij ons afhalen in Ridderkerk of wij kunnen het eventueel leveren in Gouda. U hoeft nooit meer te maaien met onze producten en er is geen overig onderhoud nodig. Bovendien is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Kom snel langs en kies voor Kunstgrasgigant!

Kunstgras in Gouda kopen bij de specialist

U kunt vele soorten kunstgras in de omgeving van Gouda kopen bij de specialist: Kunstgrasgigant. In onze vestiging te Ridderkerk vindt u ons enorme aanbod. Zo vindt u bij ons onder andere de volgende soorten kunstgras:

  • Siergras
  • Balkon/dakterras kunstgras
  • Gekleurd gras
  • Sportgras

Wij hebben ook diverse benodigdheden als u ervoor kiest het gras zelf aan te leggen. Als u kunstgras liever wilt laten leveren in Gouda, dan is dat ook mogelijk. Ons kunstgras is van hoge kwaliteit en geschikt voor vele toepassingen.

Couponhal met kunstgrasrestanten

Als u goedkoop aan kunstgras nabij Gouda wilt komen, dan brengt u een bezoek aan onze couponhal. Hier vindt u kunstgrasrestanten van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Kom snel eens langs in onze zaak in Ridderkerk of neem contact op via het contactformulier of door te bellen naar 06 – 26 088 967. Vraag snel naar de mogelijkheden!

Kunstgras kopen in Gouda? Kom langs in Ridderkerk of neem contact op!

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht