Kunstgras Zoetermeer

Home » Kunstgras Zoetermeer

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Bezoek Kunstgrasgigant in Delft: u vindt bij ons het grootste aanbod kunstgras van omgeving Zoetermeer. Scherpe prijzen, uitgebreide service en keuze uit meer dan 20 soorten kunstgras dat vrijwel niet van echt is te onderscheiden: dát is Kunstgrasgigant. Wij zijn gevestigd aan de Rotterdamseweg 396, gemakkelijk bereikbaar vanaf de A13. Onze medewerkers staan voor u klaar en voorzien u graag van advies op maat.

Kunstgras Zoetermeer: vele toepassingen mogelijk voor een scherpe prijs

Kunstgras in Zoetermeer. Of u nu een gazon wilt laten aanleggen dat het hele jaar door mooi fris groen is zonder dat u hier omkijken naar heeft. Uw terras wilt opfleuren, een zachte ondergrond zoekt voor de kinderkamer of sportvelden wilt bekleden met onderhoudsarm kunstgras: Kunstgrasgigant maakt het graag samen met u mogelijk. De toepassingen van kunstgras zijn eindeloos. Wist u bijvoorbeeld dat kunstgras ook gebruikt wordt bij evenementen, als ondergrond voor boten of in de serre? Het kan allemaal voor een scherpe prijs.

Meer informatie over kunstgras

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van kunstgras in omgeving Zoetermeer? Kom langs in onze zaak en laat u informeren. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar het nummer 015 – 82 00 327. Wilt u op de hoogte gehouden worden van leuke nieuwtjes en kortingsacties? Like onze Facebookpagina!

Kunstgras in Zoetermeer voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant Delft!

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht