Kunstgras Zoetermeer

Home » Kunstgras Zoetermeer

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Bezoek Kunstgrasgigant in Pijnacker: u vindt bij ons het grootste aanbod kunstgras van omgeving Zoetermeer. Scherpe prijzen, uitgebreide service en keuze uit meer dan 20 soorten kunstgras dat vrijwel niet van echt is te onderscheiden: dát is Kunstgrasgigant. Wij zijn gevestigd aan de Weteringweg 20, gemakkelijk bereikbaar op industrieterrein De Boezem. Onze medewerkers staan voor u klaar en voorzien u graag van advies op maat.

Kunstgras Zoetermeer: vele toepassingen mogelijk voor een scherpe prijs

Kunstgras in Zoetermeer. Of u nu een gazon wilt laten aanleggen dat het hele jaar door mooi fris groen is zonder dat u hier omkijken naar heeft. Uw terras met kunstgras wilt opfleuren, een zachte ondergrond zoekt voor de kinderkamer of sportvelden wilt bekleden met onderhoudsarm kunstgras: Kunstgrasgigant maakt het graag samen met u mogelijk. De toepassingen van kunstgras zijn eindeloos. Wist u bijvoorbeeld dat kunstgras ook gebruikt wordt bij evenementen, als ondergrond voor boten of in de serre? Het kan allemaal voor een scherpe prijs.

Meer informatie over kunstgras

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van kunstgras in omgeving Zoetermeer? Kom langs in onze zaak en laat u informeren. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar het nummer 06 83 22 52 75. Wilt u op de hoogte gehouden worden van leuke nieuwtjes en kortingsacties? Like onze Facebookpagina!

Kunstgras in Zoetermeer voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant Pijnacker!

ANDEREN WAREN OOK GEÏNTERESSEERD IN:

Kunstgras Kerkdriel | Kunstgras Leiden | Kunstgras Hoekse Waard | Kunstgras Alblasserdam | Kunstgras Deventer

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.