Kunstgras Wateringen

Home » Kunstgras Wateringen

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Kunstgras in omgeving Wateringen, u laat het leggen door uw specialist Kunstgrasgigant. Daarnaast schaft u kunstgras bij ons aan voor een voordelige prijs. Breng een bezoek aan onze zaak in Pijnacker en maak uw keuze uit meer dan 40 soorten gras. Ons kunstgras is onderhoudsarm, waterdoorlatend en vrijwel niet van echt te onderscheiden. Het hele jaar rond een mooi groen gazon? Kunstgrasgigant maakt het mogelijk!

Kunstgras Wateringen: voor elke toepassing het juiste kunstgras

Wilt u kunstgras in omgeving Wateringen leggen, dan bent u met ons kunstgras succes verzekerd. Of het nu gaat om het aanleggen van een gazon, kunstgras voor op het sportveld of een originele zachte ondergrond voor de kinderkamer: wij hebben voor vrijwel elke toepassing het juiste type kunstgras in huis. Bezoek onze zaak in Pijnacker (Weteringweg 20) en laat u verrassen door de mogelijkheden die kunstgras u biedt. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken.

Bezoek onze zaak in Pijnacker

Kunstgras in omgeving Wateringen, u schaft het bij ons aan voor een extra aantrekkelijke prijs. In onze couponhal bieden wij restpartijen aan voor een scherpe prijs. Uiteraard zijn deze restpartijen van dezelfde kwaliteit als onze andere producten. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bezoek onze winkel aan de Weteringweg 20 in Pijnacker of neem contact op met een van onze medewerkers via nummer 06 83 22 52 75.

Kunstgras in Wateringen voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant Pijnacker, Weteringweg 20!

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.