Kunstgras Rijswijk

Home » Kunstgras Rijswijk

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Het mooiste onderhoudsvrije kunstgras schaft u in omgeving Rijswijk aan bij Kunstgrasgigant. Breng een bezoek aan onze vestiging in Pijnacker en laat u verrassen door ons gigantische assortiment scherp geprijsd kunstgras. Met meer dan 40 soorten kunstgras, voorzien van lange en korte sprieten gecombineerd met mosdraad, is ons kunstgras vrijwel niet van echt te onderscheiden. Ons kunstgras biedt echter een belangrijk verschil. Kiest u voor kunstgras dan heeft u het hele jaar door een prachtig groen gazon zonder dat u hier ook maar iets voor hoeft te doen!

Kunstgras Rijswijk: wij helpen met het maken van een weloverwogen keuze

Kunstgras in omgeving Rijswijk. Dat koopt u bij de specialist. U bent van harte welkom in onze zaak in Pijnacker aan de Weteringweg 20 in Pijnacker. Wij geven u graag meer informatie over onze verschillende soorten kunstgras zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Ons kunstgras is geschikt voor uiteenlopende toepassingen, eenvoudig te herkennen aan de kleur:

Meer informatie en contact

Wij bieden kunstgras in omgeving Rijswijk aan voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast helpen wij u graag met het leggen van uw kunstgras. Breng ook eens een bezoek aan onze couponhal. Hier bieden wij restpartijen aan voor een extra aantrekkelijke prijs. Neem voor meer informatie direct contact met ons op. Bel naar 06 83 22 52 75. Wij staan u graag te woord!

Kunstgras in omgeving Rijswijk voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant Pijnacker op de Weteringweg 20!

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.