Kunstgras Rijswijk

Home » Kunstgras Rijswijk

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Het mooiste onderhoudsvrije kunstgras schaft u in omgeving Rijswijk aan bij Kunstgrasgigant. Breng een bezoek aan onze vestiging in Delft en laat u verrassen door ons gigantische assortiment scherp geprijsd kunstgras. Met meer dan 20 soorten kunstgras, voorzien van lange en korte sprieten eventueel gecombineerd met mosdraad, is ons kunstgras vrijwel niet van echt te onderscheiden. Ons kunstgras biedt echter een belangrijk verschil. Kiest u voor kunstgras dan heeft u het hele jaar door een prachtig groen gazon zonder dat u hier ook maar iets voor hoeft te doen!

Kunstgras Rijswijk: wij helpen met het maken van een weloverwogen keuze

Kunstgras in omgeving Rijswijk. Dat koopt u bij de specialist. U bent van harte welkom in onze zaak in Delft. Wij geven u graag meer informatie over onze verschillende soorten kunstgras zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Ons kunstgras is geschikt voor uiteenlopende toepassingen, eenvoudig te herkennen aan de kleur:

  • Geel gekleurd gras is bedoeld voor het balkon of terras;
  • Oranje gekleurd kunstgras is speciaal ontwikkeld als grasmat voor sportvelden;
  • Rood en groen gekleurd gras is ideaal als speelgras voor kleine kinderen.

Meer informatie en contact

Wij bieden kunstgras in omgeving Rijswijk aan voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast helpen wij u graag met het leggen van uw kunstgras. Breng ook eens een bezoek aan onze couponhal. Hier bieden wij restpartijen aan voor een extra aantrekkelijke prijs. Neem voor meer informatie direct contact met ons op. Bel naar 015 – 82 00 327. Wij staan u graag te woord!

Kunstgras in omgeving Rijswijk voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant Delft!

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht