Kunstgras speelgras

Home » Kunstgras speelgras

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Wilt u kunstgras speelgras aanschaffen voor bijvoorbeeld een speelveld? De Kunstgrasgigant heet u van harte welkom. Een kunstgras speelveld moet natuurlijk bovenal veilig zijn: kinderen die er op spelen moeten niet te maken krijgen met chemicaliën die u helaas nog vaak tegenkomt in goedkope kunstgrasmatten. En u wilt ook niet dat uw grasmat na een paar keer intensief erop te hebben gespeeld loslaat. Kom daarom langs bij een van onze vestigingen of vraag online uw offerte op.

Veilig kunstgras speelgras

Wij leveren alleen kwaliteit kunstgras van Europese bodem. Daardoor bent u bij ons verzekerd van veilig kunstgras, geproduceerd zonder gevaarlijke chemische stoffen. Doordat wij verder geen tussenleveranciers hebben tussen de fabriek en onze showrooms, bent u ook verzekerd van de beste prijs. Daarnaast leveren wij onze matten altijd uit voorraad. Wilt u advies over wat speelgras onderscheidt van normaal kunstgras? Onze medewerkers helpen u graag verder.

Altijd een vestiging bij u in de buurt

Met 10 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland zijn wij een grote partij binnen de kunstgrasbranche. Door onze ervaring, geleverde kwaliteit, betrouwbare adviezen en scherpe prijzen hebben wij een goede naam opgebouwd en al veel tevreden klanten geholpen met hun ideale grasmat. Wij bieden u de mogelijkheid om ons grote aanbod aan kunstgrasmatten te komen bekijken in 1 van onze showtuinen en kunnen u daarbij ook vrijblijvend voorzien van advies. Kunstgras is mooi, makkelijk en veilig. Ontdek het zelf! Heeft u vragen over kunstgras in de vorm van speelgras voor bijvoorbeeld een speelveld? Stel ze gerust door te bellen naar 085 90 20 306.


Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht