Kunstgras Delft

Home » Kunstgras Delft

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Laat u verrassen door de mogelijkheden van kunstgras: kom langs bij Kunstgrasgigant in Pijnacker, naast Delft, en laat u inspireren! U vindt bij ons een ruime sortering kunstgras verkrijgbaar in verschillende kleuren groen. Het hele jaar door een mooie, frisse grasmat in de tuin zonder dat u hier omkijken naar heeft? Kunstgrasgigant maakt het mogelijk. Met scherpe prijzen, een gigantisch aanbod en uitgebreide service zijn wij u graag zo optimaal mogelijk van dienst.

Kunstgras Delft: voor elke toepassing de ideale grasmat

Kunstgrasgigant in Pijnacker, bij Delft, is een begrip op het gebied van kunstgras. Als ervaren leverancier van verschillende soorten kunstgras vindt u bij ons voor elke toepassing de ideale, onderhoudsarme grasmat. Of u nu:

Bij Kunstgrasgigant Pijnacker vindt u wat u zoekt. Bovendien kunt u in onze couponhal kunstgras aanschaffen voor een extra aantrekkelijke prijs.

Direct uit onze voorraad leverbaar

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bezoek Kunstgrasgigant in Pijnacker, nabij Delft, uw specialist op het gebied van kunstgras. Onze medewerkers staan voor u klaar en voorzien u graag van advies op maat. Kunstgras is direct uit onze voorraad leverbaar. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 06 83 22 52 75.

Kunstgras voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant Pijnacker, Weteringweg 20 op Industrieterrein De Boezem!

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.