Kunstgras Zeeland

Home » Kunstgras Zeeland

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

De Kunstgrasgigant in Koudekerke is dé plek als u op zoek bent naar kunstgras in Zeeland! Hier vindt u meer dan 20 soorten van uitmuntende kwaliteit. U kiest voor kunstgras omdat het onderhoudsarm is, natuurlijk oogt en voor veel toepassingen geschikt is. Ons siergras is bijna niet van echt te onderscheiden terwijl ons vrolijk gekleurd gras voor een unieke speelplek kan zorgen.

Kunstgras van Kunstgrasgigant in Zeeland

Omdat kunstgras multifunctioneel is kan het op vele gebieden toegepast worden. Kunstgras is onder andere geschikt voor een tuin, sportveld, speelveld of dakterras. Voor speeltoestellen biedt het een veilige ondergrond en rond zwembaden is het een perfecte oplossing om te zonnebaden. Ons kunstgras wordt ook op campings gebruikt. Het is duurzamer dan gras omdat er geen kale plekken ontstaan. Daarbij is het zeer onderhoudsvriendelijk. Als u kunstgras in Zeeland gaat aanleggen zult u daarnaast merken dat het makkelijk is.

Aanleggen van kunstgras

Op onze vestiging in Koudekerke hebben we een ruime voorraad waaruit u kunt kiezen. Als u kunstgras koopt, snijden wij het voor u op maat en neemt u het direct mee. Het aanleggen van kunstgras is eenvoudig. In onze instructievideo ziet u welke stappen u dient te nemen. Binnen een straal van 30 kilometer vanuit onze vestiging is het mogelijk gebruik te maken van onze aanlegservice. U kunt dan kiezen om het grondwerk zelf te doen waarna wij het monteren. Of wij nemen de volledige aanleg op ons. U weet dan zeker dat het kunstgras goed ligt omdat wij gebruik maken van erkende hoveniers uit Zeeland.

Bent u op zoek naar kunstgras in Zeeland? Neem contact op of kom langs in Koudekerke!


Anderen waren ook geïnteresseerd in:

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht