Kunstgras Zeeuws Vlaanderen

Home » Kunstgras Zeeuws Vlaanderen

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie
Kunstgras aanleggen in Zeeuws-Vlaanderen is mogelijk via de Kunstgrasgigant in Koudekerke. Of u nu voor een eigen tuin of als bedrijf, vereniging of instelling kunstgras nodig heeft, bij ons bent u aan het juiste adres. Ons siergras is natuurgetrouw en ons speelgras stevig en zacht. We hebben meer dan 20 soorten in ons assortiment opgenomen.

Meer dan 20 soorten kunstgras om in Zeeuws-Vlaanderen te leggen

De Kunstgrasgigant is de grootste leverancier van kunstgras binnen Nederland. U vindt dan ook altijd een vestiging bij u in de buurt. Als u kunstgras in Zeeuws-Vlaanderen wilt aanleggen, is onze vestiging in Koudekerke voor u de dichtstbijzijnde. Daar staan onze medewerkers klaar om u het assortiment te tonen. U kunt het gras zien en voelen. Zo ziet u in de praktijk hoe natuurgetrouw ons siergras is. Dit komt door het mosdraad dat wij tussen de frisgroene sprieten verwerken. Natuurlijk gras is nooit volledig groen en bij kunstgras oogt het dan snel onnatuurlijk.

Producten direct meenemen

Als u vanuit Zeeuws-Vlaanderen naar de Kunstgrasgigant in Koudekerke gaat is het mogelijk om het kunstgras direct mee te nemen. Wij hanteren scherpe prijzen en doordat wij regelmatig ons assortiment verversen hebben wij geregeld een opruiming. In onze couponhal verkopen we daarnaast restpartijen in uiteenlopende afmetingen. Als u een klein budget heeft en kunstgras wilt is dit een goede optie!

Bent u op zoek naar kunstgras in Zeeuw Vlaanderen? Neem contact op of kom langs in Koudekerke!

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.