Kunstgras Vlaardingen

Home » Kunstgras Vlaardingen

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Kunstgras in omgeving Vlaardingen schaft u aan voor een scherpe prijs bij Kunstgrasgigant. Wij bieden een groot en veelzijdig aanbod, aantrekkelijke prijzen en advies op maat. Bezoek onze zaak in Pijnacker. Onze medewerkers staan voor u klaar en vertellen u alles wat u wilt weten over kunstgras. Voor welke toepassing u ook kunstgras zoekt, wij hebben het in huis! Indien gewenst bezorgen wij het kunstgras van uw keuze graag bij u thuis.

Kunstgras Vlaardingen: wij snijden kunstgras voor u op maat

Wij beschikken over een gigantisch assortiment kwaliteitskunstgras. Met meer dan 30 soorten kunstgras en een wekelijkse toevoer van nieuwe partijen kunnen wij vrijwel altijd direct uit onze voorraad leveren. Indien gewenst snijden wij het kunstgras van uw keuze voor u op maat zodat u het eenvoudig in uw eigen auto mee kunt nemen. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het leggen van uw gazon? Ook dan zijn wij u graag van dienst!

Kunstgras voor uiteenlopende toepassingen

Ons kunstgras dat u in omgeving Vlaardingen aanschaft bij Kunstgrasgigant Pijnacker is inzetbaar voor vele toepassingen. Als ondergrond voor sportvelden en terrassen maar ook als ondergrond bij speeltoestellen is kunstgras een slimme keuze. Het kunstgras is zacht, UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Wilt u meer weten over ons aanbod? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06 83 22 52 75.

Kunstgras in Vlaardingen voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant Pijnacker aan de Weteringweg 20!

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.