Kunstgras Vlaardingen

Home » Kunstgras Vlaardingen

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Kunstgras in omgeving Vlaardingen schaft u aan voor een scherpe prijs bij Kunstgrasgigant. Wij bieden een groot en veelzijdig aanbod, aantrekkelijke prijzen en advies op maat. Bezoek onze zaak in Delft. Onze medewerkers staan voor u klaar en vertellen u alles wat u wilt weten over kunstgras. Voor welke toepassing u ook kunstgras zoekt, wij hebben het in huis! Indien gewenst bezorgen wij het kunstgras van uw keuze graag bij u thuis.

Kunstgras Vlaardingen: wij snijden kunstgras voor u op maat

Wij beschikken over een gigantisch assortiment kwaliteitskunstgras. Met meer dan 20 soorten kunstgras en een wekelijkse toevoer van nieuwe partijen kunnen wij vrijwel altijd direct uit onze voorraad leveren. Indien gewenst snijden wij het kunstgras van uw keuze voor u op maat zodat u het eenvoudig in uw eigen auto mee kunt nemen. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het leggen van uw gazon? Ook dan zijn wij u graag van dienst!

Kunstgras voor uiteenlopende toepassingen

Ons kunstgras dat u in omgeving Vlaardingen aanschaft bij Kunstgrasgigant Delft is inzetbaar voor vele toepassingen. Als ondergrond voor sportvelden en terrassen maar ook als ondergrond bij speeltoestellen is kunstgras een slimme keuze. Het kunstgras is zacht, UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Wilt u meer weten over ons aanbod? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 015 – 82 00 327.

Kunstgras in Vlaardingen voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant Delft!

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht