Kunstgras Krimpen aan den IJssel

Home » Kunstgras Krimpen aan den IJssel

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Onderhoudsvrij kunstgras in de omgeving Krimpen aan den IJssel koopt u bij Kunstgrasgigant in Ridderkerk. Wij hebben een gigantisch assortiment kunstgras tegen scherpe tarieven. U heeft de keuze uit meer dan 25 soorten kunstgras. Ons kunstgras is UV-bestendig, onderhoudsarm en rot- en schimmelvrij. Bovendien hoeft u nooit meer te maaien en is het gras altijd groen en mosvrij! Wij leveren kunstgras aan particulieren, instellingen, verenigingen en bedrijven in Krimpen aan den IJssel en omgeving.

Kunstgras Krimpen aan den IJssel: een totaalpakket

Wilt u kunstgras kopen in Krimpen aan den IJssel? Kom dan naar Kunstgrasgigant in Ridderkerk. Wij bieden u een totaalpakket. Zo helpen wij u niet alleen bij de te maken keuze, maar kunnen wij het kunstgras voor u aanleggen. U kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen. Bovendien hebben wij kunstgras op voorraad, waardoor u het direct mee naar huis kunt nemen. U vindt bij ons onder andere de volgende kunstgrassoorten:

Kleuren

Ons kunstgras is in diverse kleuren beschikbaar, die ieder een eigen toepassing hebben. Zo is geel vooral geschikt voor een balkon en dakterras en is oranje vooral voor sportvelden. Kom snel eens langs in onze zaak in Ridderkerk. Past het kunstgras niet in uw auto, dan kunnen wij het eventueel leveren in Krimpen aan den IJssel! Voor meer informatie belt u naar 0180 – 726 901.

Kunstgras kopen in de Krimpen aan den IJssel? Kom langs in Ridderkerk of neem contact op!

ANDEREN WAREN OOK GEÏNTERESSEERD IN:

Kunstgras matten | Kunstgras in de tuin | Kunstgras Utrecht | Kunstgras Brabant | Kunstgras prijs Roden

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.