Kunstgras prijs Roden

Home » Kunstgras prijs Roden

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Kunstgras kopen voor een scherpe prijs doet u bij Kunstgrasgigant, gevestigd nabij Roden, Leek en Oldekerk. We bieden een groot assortiment aan met verschillende kunstgrassen in diverse prijsklassen. Voor ieder budget bieden wij het perfecte kunstgras!

Kunstgras tegen een scherpe prijs kopen in de buurt van Roden

De aanschaf van kunstgras hoeft helemaal niet duur te zijn. Dat bewijzen we keer op keer weer. Zeker wanneer u een kunstgras uit onze actie koopt, weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor een kunstgrasmat. Daarnaast hebben onze winkels nabij Roden, Oldekerk en Leek een couponhal waar u restanten van kunstgras of fabriekspartijen tegen een extra scherpe prijs kunt kopen. Onze coupons en restpartijen leveren uiteraard niets in betreft kwaliteit, uitstraling en functionaliteit.

Verrassend aanbod aan kunstgrassen

Bij kunstgras, denkt u wellicht aan gras voor uw tuin of balkon. Maar wist u dat wij ook speelgras, sportgras en gekleurd gras verkopen? Leuk voor buiten én binnen. Bekijk hier onze soorten kunstgras. Wij leveren aan zowel particulieren als zakelijke klanten in Nederland en België.

Zelf aanleggen of laten leggen?

Wanneer u het kunstgras tegen een aantrekkelijke prijs in de buurt van Leek, Oldekerk en Roden gekocht heeft, moet het nog op de juiste plek geplaatst worden. Gaat u dit zelf doen? Of laat u het doen door onze vakmannen? Kiest u ervoor om het zelf te leggen? Gebruik dan ons stappenplan. Binnen no time heeft u uw nieuwe grasmat gelegd. Kiest u voor gemak en een correcte wijze van plaatsen? Maak dan uw keuze tussen de verschillende pakketten en wij komen binnenkort bij u langs.

Vraag een gratis stalenpakket aan

Benieuwd naar onze top 4 kunstgrassen? Vraag dan een gratis stalenpakket aan door ons formulier in te vullen. Vanuit de dichtstbijzijnde vestiging wordt het stalenpakket zo snel mogelijk geleverd. Voor vragen of het opvragen van meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar 085 90 20 306.


Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.