Kunstgras showtuin

Home » Kunstgras showtuin

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Een ruim assortiment aan kunstgras vindt u in de showtuin van de Kunstgrasgigant. We leveren het kunstgras rechtstreeks van de fabriek waardoor u altijd het mooiste kunstgras voor de laagste prijs snel in huis heeft. Benieuwd welk kunstgras het meest geschikt is voor uw doeleinde? Kom langs in onze kunstgras showtuin of bekijk ons assortiment online.

Waar vind ik de kunstgras showtuin?

De Kunstgrasgigant heeft in Nederland vestigingen in Eemnes, Raamsdonksveer, Koudekerke, Lisserbroek, Hoogerheide, Pijnacker, Ridderkerk, Marum en Doetinchem. Daarnaast vindt u een vestiging van ons in Nürensdorf in Zwitserland. Bij de meeste van deze vestigingen vindt u ook een showtuin. De openingstijden en opzet van onze showtuinen verschillen per vestiging. Kijk daarom voor meer informatie over uw dichtstbijzijnde vestiging op de specifieke pagina op onze website.

Jarenlang plezier van uw nieuwe kunstgrasmat

In de afgelopen jaren zijn wij door onze ervaring, inzet en kwaliteit snel gegroeid en leveren inmiddels kunstgras in heel Nederland en daarbuiten. Wij leveren altijd uit voorraad en bieden de klanten ook de mogelijkheid om de verschillende soorten kunstgras op een van onze locaties te komen bekijken. De Kunstgrasgigant heeft kunstgras in allerlei soorten, kleuren en prijzen en door de expertise van onze medewerkers kunnen wij u altijd helpen een keus te maken. Indien gewenst komen wij uw nieuwe mat zelfs ter plaatse voor u leggen. Zo bent u verzekerd van een mooie onderhoudsvrije grasmat waar u vele jaren plezier van zult hebben. Bent u geïnteresseerd? Kom dan eens langs bij een van onze locaties of vraag direct een offerte aan via onze website. Voor vragen kunt u bellen naar 085 90 20 306.

ANDEREN WAREN OOK GEÏNTERESSEERD IN:

Kunstgras matten | Kunstgras Rosmalen | Kunstgras Ermelo | Kunstgras Waalwijk | Kunstgras coupon

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.