Sport kunstgras

Home » Sport kunstgras

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Bent u op zoek naar sport kunstgras? Kunstgras waar op gesport wordt moet bestand zijn tegen zeer intensief gebruik. Denk bijvoorbeeld aan de noppen van voetbalschoenen, slidings op het voetbalveld of slagen met hockeysticks op een hockeyveld. Kunstgrasmatten voor sportvelden moeten dus zeer slijtvast zijn. Het grote voordeel van kunstgras is dat het weinig onderhoud nodig heeft en het bijna het gehele jaar door te gebruiken is. De Kunstgrasgigant helpt u graag bij het uitzoeken van de juiste mat voor uw sport.

Sport kunstgras in alle soorten, maten en kleuren

In 2012 werd er bij de Olympische zomerspelen geëxperimenteerd met een blauwe kunstgrasmat voor het hockeyen. Dit zou ervoor zorgen dat de spelers en de bal beter zichtbaar zouden zijn op de TV. Dit experiment bleek weinig verschil te maken, maar het is dus wel mogelijk uw sportmat in elke gewenste kleur aan te leggen. De Kunstgrasgigant levert alleen kwaliteitsmatten en bijna altijd direct uit voorraad. Wij komen de mat voor uw aanleggen, zodat u ervan verzekerd bent dat u er voor vele jaren geen omkijken naar zult hebben. Wilt u een sportmat met rubberen granulaat, zand of kurk? En hoe lang moet de 'grassprieten' zijn? Wij adviseren u graag over welke mat het meest voor uw sport geschikt is.

Ervaar uw toekomstige grasmat zelf: kom eens bij ons langs

Benieuwd welk kunstgras het meest geschikt is voor uw sport? Kom een langs bij een van onze vestigingen en ontvang persoonlijk en deskundig advies. Natuurlijk kunt u ook alvast een kijkje online nemen. Voor vragen belt u naar 085 90 20 306.


Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht