Kunstgras hockey

Home » Kunstgras hockey

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Al in 1976 werd het eerste kunstgras sportveld in Nederland in gebruik genomen voor het uitoefenen van hockey. Inmiddels beschikken alle ruim 300 hockeyclubs in Nederland ten minste 1 kunstgrasveld. Het verschilt echter nog wel wat voor een velden dit zijn: zandgevuld, semi-watervelden of watervelden. Maar ook de kleuren en hoogtes van de grassprieten verschillen. De prijzen verschillen behoorlijk, maar de gemiddelde levensduur van een kunstgrasveld is 10 tot 15 jaar. In al die jaren bent u verzekerd van een sterk en bijna onderhoudsvrij speelveld dat u het hele jaar door kunt gebruiken.

Kunstgras voor hockey: Waar moet u op letten?

Voor hockey vindt men over het algemeen dat vooral de lengte van de grassprieten van belang is. Hoe korter de grassprieten, hoe beter de bal rolt. Veel verenigingen die op hoog niveau spelen kiezen daarom voor kunstgras met korte sprieten. Maar ook het aantal sprieten per vierkante centimeter beïnvloedt hoe goed de bal zal rollen. Door de ervaring die de Kunstgrasgigant heeft met het aanleggen van kunstgras hockeyvelden in heel Nederland kunnen wij u als geen ander helpen het juiste gras voor uw club te kiezen.

Gigant in kunstgras

De Kunstgrasgigant is een gigant in kunstgras. Daarmee bedoelen we dat we niet alleen goed verspreid zijn over Nederland met 10 vestigingen (en 1 in Zwitserland), maar ook dat we een gigantisch aanbod aan kunstgras hebben. En dan hebben we ook nog eens het meeste op voorraad liggen. U kunt veel matten bij ons op locatie komen bekijken en samen bespreken we welke vorm, kleur en samenstelling het best bij uw wensen aansluit. Kom dus snel eens kijken bij een van onze vestigingen, wij helpen u graag verder. Voor vragen belt u eenvoudig naar 085-902 03 06.

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht