Aanbieding kunstgras

Home » Aanbieding kunstgras

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Bij de Kunstgrasgigant vindt u altijd een geschikte aanbieding voor kunstgras. Op elk van onze 11 vestigingen vindt u een zogenaamde couponhal met hierin een ruim assortiment restpartijen van de fabriek. Dit zijn kunstgrasmatten waar kwalitatief helemaal niks mis mee is. Vaak zijn het 'vreemde' vormen, kleinere stukken (bijvoorbeeld 1,2 x 1,8 meter groot) of series die uit productie zijn. Met prijzen vanaf 8,95 euro per vierkante meter zijn ze zeer voordelig. Kom eens kijken in een van onze vestigingen of er iets voor jou tussen ligt in de couponhal.

De beste aanbieding voor kunstgras

Naast de aanbiedingen in de couponhal hebben we ook regelmatig andere series in de aanbieding. Door direct te leveren vanaf de fabriek kunnen wij zeer scherpe prijzen hanteren, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit of duurzaamheid van onze matten. De Kunstgrasgigant heeft altijd een ruim aanbod scherp geprijsde kunstgrasmatten liggen die u kunt komen bekijken in een van onze showtuinen.

Focus op kwaliteit

De Kunstgrasgigant is sinds haar oprichting door 3 ervaren partijen in 2011 sterk gegroeid met inmiddels 10 vestigingen in Nederland en 1 in Zwitserland. Door onze grote voorraden is het meestal mogelijk om uw gewenste grasmat direct mee te nemen vanaf een van onze vestigingen. Wij verkopen kunstgras aan particulieren, bedrijven en verenigingen. En van een vierkante meter op uw balkon tot meerdere grote sportvelden: wij staan voor u klaar. Kom eens kijken op een van onze vestigingen en laat u verrassen door ons aanbod. Vragen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 085-902 03 06.

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht