Kunstgras Vianen

Home » Kunstgras Vianen

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Wij hebben bij de Kunstgrasgigant in Kockengen een zeer ruim assortiment kunstgras voor verschillende toepassingen in Vianen. Bij ons vindt u kwaliteit gras voor een scherpe prijs. Als u bij ons kunstgras koopt kunt u het direct meenemen naar Vianen. Wij bieden daarnaast ook de mogelijkheid om het gras voor u te leveren en aan te leggen. De Kunstgrasgigant past zich graag aan uw wensen aan!

Kunstgras voor uiteenlopende toepassingen aanleggen in Vianen

Al jaren leveren wij kunstgras aan particulieren, bedrijven, verenigingen en instellingen. En tot grote tevredenheid, want wij krijgen alleen maar positieve berichten. Kunstgras kunt u bijvoorbeeld in Vianen voor verschillende toepassingen aanleggen:

Couponhal in Kockengen

Bij de Kunstgrasgigant in Kockengen kunt u vanuit Vianen terecht voor kunstgras dat binnen uw budget past. Voor de kleinere budgetten hebben wij een couponhal. Hier vindt u grote restpartijen van goede kwaliteit in uiteenlopende maten. Als u een coupon koopt kunnen wij deze desgewenst op maat snijden zodat u altijd het juiste formaat heeft. Onze medewerkers zijn u vakkundig van dienst en altijd zeer behulpzaam. U bent van harte welkom in onze zaak in Kockengen!

Bent u op zoek naar kunstgras in de omgeving van Vianen? Neem contact op voor meer informatie of kom langs in Kockengen!

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

 

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

 

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht

Kunstgrasgigant volgt de veranderende situatie in Nederland inzake de Corona Crisis. Totdat er nieuwe maatregelen door de overheid worden opgelegd zullen wij onze normale openingstijden, leveringen en montages handhaven. Wij volgen op onze vestigingen de regels van het RIVM en verwachten dit ook van onze klanten.