Kunstgras Hoogvliet

Home » Kunstgras Hoogvliet

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Kunstgras in Hoogvliet schaft u aan bij Kunstgrasgigant, de kunstgrasspecialist in Ridderkerk. U heeft de keuze uit een gigantisch assortiment tegen scherpe tarieven. Zo kiest u uit maar liefst meer dan 20 soorten kunstgras, geschikt voor diverse toepassingen. Ons kunstgras is beschikbaar in verschillende kleuren die ieder een eigen toepassing hebben. Wij adviseren u hier graag over. Zo hebben we geel kunstgras dat geschikt is voor balkons of dakterrassen en oranje gras dat vooral voor sportvelden is geschikt.

Levering kunstgras in Hoogvliet

Wij leveren kunstgras in Hoogvliet niet alleen aan particulieren, maar ook aan (sport)verenigingen, bedrijven en instellingen. Wij kunnen met onze aanlegservice de grasmatten voor u aanleggen of u kunt het zelf aanleggen. Dan hebben wij diverse benodigdheden te koop. Wij hebben de meeste soorten gras op voorraad, zodat u het direct mee naar huis kunt nemen. Onze medewerkers vouwen het op en leggen het graag voor u in uw auto. Eventueel bezorgen wij het bij u thuis. Bij Kunstgrasgigant kan het allemaal!

Couponhal met restanten

In onze couponhal in Ridderkerk vindt u vele soorten kunstgrasrestanten. Ook dit soort kunstgras kunnen wij leveren aan particulieren of bedrijven in Hoogvliet. Elke week worden er nieuwe rollen en restpartijen geleverd, zodat wij telkens nieuwe rollen en partijen aanbieden. Kom eens langs in onze zaak in Ridderkerk of neem contact op via 06 – 26 088 967.

Kunstgras kopen in de Hoogvliet? Kom langs in Ridderkerk of neem contact op!


Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.