Kunstgras kopen Achterhoek

Home » Contact » Vestiging Doetinchem

Vestiging Doetinchem

Grote couponhal Kleine couponhal Servicepunt

Adres

Nijverheidsweg 33A
7005 AS Doetinchem

Openingstijden

Let op: zaterdag 27 april tot en met zaterdag 4 mei wegens vakantie gesloten!

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: Op afspraak
Donderdag: Op afspraak
Vrijdag: 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 14:00 uur
Zondag: Gesloten

 

Onze verkoopadviseurs

Arno Wissing
Verkoopadviseur

Kunstgras kopen in de Achterhoek

Wilt u graag kwalitatief goed kunstgras kopen voor uw tuin in Doetinchem of elders in de Achterhoek? Bij Kunstgrasgigant filiaal Doetinchem heeft u keuze uit een uitgebreid assortiment kunstgras in onze showroom. Wij hebben verschillende vestigingen door heel het land en leveren aan onder andere particulieren, hoveniers en vakantieparken. Wat uw budget ook is, wij hebben altijd geschikt kunstgras in ons assortiment.

Kwalitatief goed kunstgras kopen bij onze showroom in Doetinchem in de Achterhoek

Het kwalitatieve kunstgras dat u in onze showroom in Doetinchem (de Achterhoek) kunt kopen, is niet van echt gras te onderscheiden. De aanleg van kunstgras is de ideale oplossing wanneer u wel het plezier van gras in de tuin wilt, maar niet de lasten van het onderhoud. Elke dag genieten van mooi gras, zonder dat u dit wekelijks moet maaien of onderhouden. U hoeft alleen af en toe wat stof te verwijderen met een harde bezem.

Maak een keuze uit het uitgebreide assortiment

Bij het kopen van nieuw kunstgras heeft u bij al onze vestigingen een uitgebreide keuze, zo ook bij onze showroom in Doetinchem in de Achterhoek. Welk kunstgras u kiest, is afhankelijk van een aantal aspecten. Waar wilt u het kunstgras aanleggen? Wat is het doel van het gras? Wat voor soort gras wilt u graag hebben? Dit zijn vragen waar wij u bij helpen en vervolgens een deskundig advies geven. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan kunstgras waar u uit kunt kiezen, denkt u hierbij aan:

  • Sportgras
  • Gekleurd gras
  • Kunstgras voor binnen
  • Kunstgras voor in de tuin
  • Kunstgras voor op het balkon

Bezoek een van onze vestigingen

Wanneer u graag kunstgras wilt kopen en dit wilt aanleggen in uw tuin als vervanging van uw huidige gazon, komt u naar onze showroom in Doetinchem in de Achterhoek. In al onze vestigingen werken deskundige medewerkers die u alles kunnen vertellen over de voordelen van kunstgras. Ook kunt u hier de verschillende soorten voelen en met elkaar vergelijken. Woont u niet in de Achterhoek, maar wilt u wel graag kunstgras kopen? Bezoek dan een van onze andere vestigingen in onder andere Lisserbroek of Ridderkerk.

Schakel ons in voor het aanleggen van uw kunstgras in Doetinchem

Voor het kopen van kunstgras komt u naar onze showroom in Doetinchem, in de Achterhoek. Heeft u vragen over het zelf aanleggen van het nieuwe kunstgras of wilt u hier onze experts uit Doetinchem voor inschakelen? Neem dan contact met ons op en bezoek onze vestiging. Wij helpen u graag bij het vinden van het beste gras. Bel naar 06-18088588 of stuur een e-mail naar doetinchem@kunstgrasgigant.nl.