Kunstgras Raamsdonksveer

Home » Contact » Vestiging Raamsdonksveer

Vestiging Raamsdonksveer

Grote couponhal Kleine couponhal Servicepunt

Adres

Elftweg 12
4941 VP Raamsdonksveer

Wij zijn gevestigd op Industrieterrein Dombosch I tegenover de Praxis en Leen Bakker.

Openingstijden

 

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9.00 – 17.00 uur
Woensdag: 9.00 – 17.00 uur
Donderdag: 9.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 16.00 uur
Zondag: Gesloten
Raamsdonksveer

Onze verkoopadviseurs

Julian Verhoeven
Verkoopadviseur

Kunstgras in Noord-Brabant

Wilt u het beste kunstgras kopen in Noord-Brabant? Kies dan voor de Kunstgrasgigant! Tegen scherpe prijzen bieden wij een ruim aanbod aan dat geschikt is voor vele toepassingen. Kunstgrasgigant levert kunstgras in de provincie Brabant aan onder andere gemeentes, sportverenigingen en particulieren. Denkt u daarbij aan voetbal- en speelveldjes, golfvelden en het kopen van kunstgras voor tuinen, balkons en dakterrassen in heel Noord-Brabant.

Alle soorten kunstgras kopen in Noord-Brabant

Samen met een gespecialiseerd hoveniersbedrijf leggen onze specialisten alle soorten kunstgras in de provincie Noord-Brabant. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen het kunstgras zelf aan te leggen. U neemt dan de volgende stappen:

  • Neem uw aankoop direct mee naar huis of kies voor onze bezorgservice.
  • Leer hoe u kunstgras moet aanleggen met behulp van ons stappenplan.
  • Stel al uw vragen aan onze medewerkers voor het beste resultaat.
  • Vraag een offerte aan!

Een ruim aanbod in ons showterrein

Kunstgrasgigant levert het beste kunstgras dat u kunt kopen in Noord-Brabant. Wij hebben diverse vestigingen waaronder een bij u in de buurt! Wij zijn te vinden op industrieterrein Dombosch I, tegenover de Praxis en de Leen Bakker. U kunt bij onze groothandel in Brabant kunstgras kopen van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. Op zaterdag is onze vestiging geopend van 09:00 uur tot 16:00 uur.

Neem contact met ons op en kom langs

Natuurlijk informeren wij u graag over onze producten en mogelijkheden. Als u langskomt, kunt u ons assortiment in de praktijk bekijken en uittesten. Op ons showterrein liggen verschillende voorbeelden van materialen en kleuren. Ons kunstgras is bijna niet van echt te onderscheiden. Wilt u kunstgras kopen en aanleggen in Noord-Brabant? Neem dan contact met ons op via 06 21 65 03 66 of kom langs in onze vestiging! U kunt ook een e-mail sturen naar raamsdonksveer@kunstgrasgigant.nl.