Grote tuin

Home » Balkon inspiratie

Vind hier de leukste balkon inspiratie

Kunstgrasgigant helpt u graag aan de leukste ideeën voor uw balkon, zodat u de nodige inspiratie opdoet. Wanneer u een balkon heeft, wilt u hier natuurlijk net zo op kunnen genieten als in een tuin. Als u in de stad woont en een kleinschalig balkon heeft, is de ruimte soms beperkt. Het kan dan soms lastig zijn om de creatieve ideeën die u heeft ook uit te voeren. Ruimtegebrek hoeft echter geen probleem te zijn. Op een kleine oppervlakte kunt u namelijk net zo goed een groene oase creëren. Plaats natuurlijk ogend kunstgras en geniet op warme zomerdagen op uw balkon. Op zoek naar inspiratie voor uw balkon? Lees dan snel verder.

Ontdek ons assortiment kunstgras voor op uw balkon en doe inspiratie op

De ondergrond van uw balkon is erg belangrijk, of uw balkon nu groot of klein is. U zult misschien aan de standaard mogelijkheden zoals beton denken, maar kunstgras is ook zeer geschikt als ondergrond op een balkon of terras. Zo krijgt u echt het gevoel dat u in een klein tuintje zit. Kies voor de kleur die u het meeste aanspreekt, of dit nu groen is of juist een afwijkende kleur. Met kunstgras geeft u uw balkon karakter en ziet het er meteen een stuk gezelliger uit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Doe inspiratie op voor uw balkon door het assortiment te bekijken. Kunstgras legt u eenvoudig zelf aan. Volg ons stappenplan en geniet in een korte tijd van een prachtig gazon.

Gebruik verschillende kleuren

Kleur zorgt altijd voor een fleurig geheel. Door de natuurlijke look van kunstgras kunt u flink uitpakken met verschillende kleuren. Kies voor kleurrijke bloempotten, kussens, kleden en lantaarns. Dankzij dit vrolijke geheel zult u nog liever tijd doorbrengen op uw balkon. Uw balkon een upgrade geven, hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met wat originele ideeën en een beetje inspiratie verandert uw balkon met enkele leuke items in een comfortabel geheel.

Maak van uw balkon een comfortabele plek

Op een comfortabel balkon hoort een comfortabele plek om te zitten. Plaats een houten bankje met een plaid en kleurrijke kussens. Of kies voor een stoel die heerlijk zit wanneer u minder ruimte heeft. Er zijn genoeg ideeën om van uw balkon een comfortabele plek te maken waar u heerlijk een boek kunt lezen.

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Decoreer de wanden op een originele manier

U zal er misschien niet meteen aan denken, maar door de wanden van uw balkon te decoreren, ziet uw balkon er met weinig handelingen super gezellig uit. Plaats een kast en vul deze met groene planten. Hang foto’s aan de muur of maak een bar van houten planken. Aan het gebruik van uw wanden, reling of plafond is een groot voordeel verbonden. Door ook deze ruimte optimaal te benutten, kunt u meer items op uw balkon plaatsen zonder een ruimte te creëren die overvol is. Hang uw planten op en zet niet te veel op de grond. Zo bespaart u ruimte.

Bezoek een van onze vestigingen

Of u nu een klein of groot balkon heeft, Kunstgrasgigant helpt u graag met het uitvoeren van al uw creatieve ideeën. Met een beetje inspiratie en vakkundig advies verandert uw balkon in een mum van tijd in een ontspannen plek waar u even helemaal tot rust kunt komen. Vraag een stalenpakket of vrijblijvende offerte aan en doe de nodige inspiratie op. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze vestigingen. Heeft u nog vragen? U bereikt ons via 085 902 03 06.