Grote tuin

Home » Inspiratie grote tuin

Maak van uw grote tuin een fijne plek

Er is genoeg inspiratie en er zijn genoeg ideeën om van uw grote tuin een prachtig geheel te maken. Een grote tuin is natuurlijk fantastisch. Toch kan het een hele uitdaging zijn om een grote tuin op te vullen en ervoor te zorgen dat alles mooi op elkaar aansluit. Kunstgrasgigant helpt u graag bij het verwezenlijken van al uw creatieve ideeën zodat uw grote tuin een plek wordt waar u kunt genieten. Ontspan tijdens warme zomerdagen of geniet van een sfeervolle tuin op koude dagen.

Doe inspiratie op en kies voor een prettige ondergrond in uw grote tuin

Door een groot stuk van uw tuin te bedekken met kunstgras zorgt u voor een prettige ondergrond. Houdt u van een strakke maar natuurgetrouwe tuin? Werk dan met rechte vlakken kunstgras. In ons assortiment vindt u diverse grassen die niet van echt gras te onderscheiden zijn. Kies voor een kleur en lengte die u mooi vindt. Zo kunt u kiezen voor een grassoort met een hoogte van 40 millimeter zoals de Den Helder Luxe. Korter kunstgras zorgt voor een geheel andere structuur. Kies bijvoorbeeld voor Makkum Luxe, een kunstgras met een hoogte van 30 millimeter.

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag da nu een gratis stalenpakket aan!

Deel uw tuin in verschillende vakken in

Wanneer u een grote tuin heeft, beschikt u over de nodige ruimte. Er zijn natuurlijk verschillende ideeën om uw grote tuin op een mooie manier in te richten en gebruik maken van vakken mag hier zeker niet in ontbreken. Doe inspiratie op en kies of u graag strakke of juist gebogen vormen wilt gebruiken. Plaats een patio in uw tuin, onderscheid verschillende delen in de tuin met grote plantenbakken of borders, leg een terras aan met een mogelijkheid om te dineren, plaats een gazon zodat de kleur groen mooi terug komt en zorg voor een plek waar u met vrienden en familie kunt ontspannen.

Werk met verschillende materialen

In een grote tuin is het mooi om met verschillende materialen te werken. Combineer kunstgras met grote tegels. Plaats houten vlonders onder het terras en werk uw borders af met grind of kiezels. In een grote tuin heeft u genoeg ruimte waardoor u verschillende ideeën met elkaar kunt combineren. Kies voor materialen die u aanspreken en creëer hier een mooi geheel mee.

Gebruik kleur

Waar u in een kleine tuin moet oppassen met overdadig kleurgebruik, kunt u in een grote tuin verschillende kleuren met elkaar combineren. Omdat u een groot oppervlak hebt, kunt u er voor kiezen verschillende kleuren toe te passen op verschillende plekken in uw tuin. Wilt u van uw tuin liever één geheel maken? Kies dan verschillende kleuren die goed met elkaar combineren en laat deze op een soort gelijke manier terugkomen.

Raak geïnspireerd en creëer een unieke tuin

Inspiratie en ideeën doet u eenvoudig op onze website op. Wanneer u de mogelijkheden van kunstgras wilt zien, kunt u een stalenpakket aanvragen. Zo vergelijkt u eenvoudig de verschillende soorten kunstgrassen. Heeft u al een duidelijk idee van de nieuwe inrichting van uw tuin? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Met vragen neemt u eenvoudig contact met ons op via 085 902 03 06. Legt u liever uw eigen kunstgras aan? Dit doet u eenvoudig door het door ons opgestelde stappenplan te volgen. Daarnaast kunt u er natuurlijk voor kiezen om gebruik te maken van onze aanleg service.