Referenties

Laat hier uw reactie achter

Heeft u een reactie? Of bent u een (tevreden) klant? Laat dan uw reactie achter!

Review schrijven

Eindresultaat uploaden

Bent u blij met uw nieuwe kunstgras? Stuur ons dan een foto van uw eindresultaat.

Stuur een foto

Reacties op 'Referenties'

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Laatste pagina
Lucienne Stokroos
Geplaatst op: 12-06-2014 20:29 Quote
Vandaag geweest voor een mooi stuk kunstgras voor op het balkon. Er is ontzettend veel keus, alles wordt meteen op maat gesneden. Als je haast hebt, kun je alles binnen 10 minuten geregeld hebben.
Superservice en prima prijs- kwaliteitverhouding. Ik ga het aan iedereen doorvertellen ;-) Bedankt.
Martijn Hassing
Geplaatst op: 12-06-2014 13:04 Quote
Voor mooi kunstgras ben je hier echt aan het juiste adres ruime keus zeer goede service je kan het gras gelijk meenemen wij hebben het zelf gelegd en bij het leggen kwamen we er achter dat er een klein foutje in het gras zat ik heb toen gelijk opgebeld en zonder enig gezeur is er gelijk een oplossing gekomen de mensen die er werken zijn mensen van hun woord ik raad iedereen aan die kunstgras overweegt hier te gaan kijken want het is echt de moeite waard toen wij gingen kijken met ons zoontje van 20 maanden bij ons zijn we zijn buggy vergeten mee terug te nemen heel dom maar zonder problemen werd er voor gezorgd dat zelfs deze de volgende dag weer in ons bezit was dus korton echt zeer goede service en super vriendelijke mensen
Ondernemersvereniging G-O
Geplaatst op: 12-06-2014 11:30 Quote
Vandaag een mooi stuk kunstgras gekocht bij dit bedrijf. Prima geholpen, nette, vriendelijke mensen met verstand van zaken doen. Waarbij service en maatwerk hoog in het vaandel stonden.
Zeker voor herhaling de moeite waard
Fam van Gijzen, Capelle aan den IJssel
Geplaatst op: 28-05-2014 09:53 Quote
Superrrrrrbedrijf!!! Waanzinnig mooi gras voor een super(lage;-)) prijs! Ook nog een heerlijke pot Aloe Vera creme meegekregen die waanzinnig goed is! Dus wij zeggen: gras nodig? Niet verder zoeken!!!
Gaitry K
Geplaatst op: 25-05-2014 00:04 Quote
Vandaag met m'n vader kunstgras gekocht voor mijn balkon: https://fbcdn-sphotos-e-...83746880558704877_n.jpg
Rob Blokland
Geplaatst op: 17-05-2014 15:02 Quote
Zonet bij Kunstgras Gigant geweest en een mooie coupon kunstgras gekocht.
Wat een voortreffelijke service. Onder het genot van een kopje koffie en een heerlijke stroopwafel kregen we goede voorlichting over het leggen van het kunstgras.
Super! Kunstgras Gigant wij vertellen onze positieve ervaring door.
Bedankt!
A.Bergwerff
Geplaatst op: 17-05-2014 11:11 Quote
Donderdag met mijn dochter wezen kijken voor een stukje kunstgras ,we werden vriendelijk geholpen en geadviseerd.Werd ook nog keurig gevouwen en in de auto gelegd geweldig.BEDANKT.
Fam. van Opzeeland
Geplaatst op: 13-05-2014 14:14 Quote
op 05-05 zijn wij naar het filiaal in Lisserbroek geweest, waar wij vriendelijk werden ontvangen. We kwamen om te kijken of er wat van ons gading tussen zat en zijn daar goed geadviseerd over welke kunstgrassoorten voor ons verstandig waren. Uiteindelijk hebben we direct een kunstgrassoort uitgekozen, een offerte op laten maken en we konden direct inladen! Heel fijn en prettig!
Het gras is ondertussen gelegd en we zijn er erg content mee!
Fam, van Zessen
Geplaatst op: 09-05-2014 09:23 Quote
Helemaal geslaagd voor schitterend kunstgras, vriendelijk,geholpen, met koffie er bij
Na de aankoop werd alles netjes in de auto gelegd voor ons
Goed bedrijf, goede prijs een aanrader !!
Fam. Schreuders
Geplaatst op: 08-05-2014 20:45 Quote
Hartstikke fijn geholpen in filiaal Ridderkerk. We werden goed geadviseerd en er werd meegedacht. We zagen al snel kunstgras wat wij mooi vonden en dit werd netjes opgevouwen en in onze auto gelegd. De goede service, de normale prijzen en het direct mee te nemen kunstgras is door ons erg goed bevallen en we raden het dan ook iedereen aan hier een kijkje te gaan nemen als je kunstgras wilt hebben.
Jeroen Bouwman
Geplaatst op: 23-04-2014 17:36 Quote
Dik tevreden! Mooi grasveld in onze tuin laten leggen. Goede tip van de eigenaar om meteen het pad te verwijderen en het veld groter te maken. Was snel en keurig geregeld allemaal. We zijn er heel erg blij mee en niet op de laatste plaats ons 3,5 jaar oud dochtertje! Dank jullie wel, wel komen zeker weer bij jullie terug als we iets met de tuin willen.
Jan van Ingen
Geplaatst op: 13-04-2014 19:11 Quote
8-4-2014 bezochten we de vestiging in Lisserbroek, en werden we verwelkomt door Arjen, die ons rondgeleid en geadviseerd heeft. Met als resultaat dat we met 24 m2 kunstgras huiswaarts zijn gegaan. Zaterdag de 12e hebben we het zelf gelegd zoals ons is uitgelegd door Arjen.
Ziet er zeer mooi uit en de reacties zijn zeer goed.
Anne Marie Krikke
Geplaatst op: 11-04-2014 20:51 Quote
Geweldige service!!
Bij thuiskomst geconstateerde we dat er een weefsel fout in het
kunstgras zat. Zonder problemen met geweldige service van Chris
(lokatie Ridderkerk) kunnen omruilen.
Top service, bedankt.
Fam E. Krikke
R.Hartman
Geplaatst op: 05-04-2014 22:10 Quote
Prima geholpen in Lisserbroek.
Het gekleurde kunstgras staat erg mooi bij de lounch set op de vlonder.
C Wensink
Geplaatst op: 29-03-2014 18:10 Quote
Kunstgras gekocht bij de Kunstgrasgigant in Ridderkerk. We zijn er bijzonder blij mee, ziet er zo mooi uit. We hadden ruim 13 meter nodig, werd mooi van een nieuwe rol gesneden.En het staat zo gezellig op ons balkon. Ik wil in het bijzonder Rick van de Kunstgrasgigant hartelijk bedanken, die heeft echt zijn best gedaan om de goede keus te maken. Ik raad dit adres echt aan iedereen aan, keus volop en een heel goed advies voor scherpe prijzen. Er zijn ook volop coupons aanwezig in de hal dus een zeer ruime keuze. Veel succes gewenst met jullie bedrijf. Wij zijn in ieder geval tevreden klanten en geven dit graag door.
Vriendelijke groet, Corrie Wensink.
Familie Veenstra uit Almere
Geplaatst op: 28-03-2014 13:22 Quote
Vanmiddag wezen kijken voor de coupons, ze hebben een ruime variatie aan kunstgras in alle maten en soorten. We werden vriendelijk geholpen en nog belangrijker er wordt met je meegedacht over de mogelijkheden passend binnen je eigen budget. Daarnaast wordt je vriendelijk opgevangen met een kopje koffie of thee.
Ik kan alleen maar zeggen TOP! Uiteindelijk supermooie kunstgras gekocht en door de medewerker op maat gesneden. Het is zeker de moeite waard om te komen kijken en zelf het gevoel te ervaren!

Bedankt!

Fam. Veenstra
CEE Hermans
Geplaatst op: 10-10-2013 21:21 Quote
De fa. Van der Wel heeft bij ons een gazon aangelegd op een wijze die alle lof verdient. Uitermate correcte aanleg en afhandeling. Reden waarom ik dit hier graag vermeld!
José dee Berg
Geplaatst op: 18-08-2013 12:27 Quote
Vrijdag 16 augustus gingen we alleen even 'kijken' bij de kunstgrasgigant, maar ja, kijken werd kopen, heel vriendelijk geholpen, maar liefst 4 jongens waren in de weer voor ons, thuis gekomen (met het gras in de kofferbak 6 x 4 meter) direct aan de slag gemaakt, en een heel mooi resultaat, we hopen hier jaren van te genieten
Cees en Jennifer
Geplaatst op: 12-08-2013 22:25 Quote
Afgelopen zaterdag 10 augustus een mooie coupon gekocht en deze zondag gelegd. Complimenten aan de medewerkers voor het vakkundig advies en vriendelijke hulp.
Wij zullen jullie zeker aanraden aan onze vrienden. En de koffie was prima.
M.den Ouden
Geplaatst op: 26-07-2013 16:33 Quote
Vandaag via Google bij de Kunstgrasgigant terecht gekomen voor kunstgras op het balkon. Met een lengte van 8,86 mtr en een breedte van 1,17 mtr leek mij dit een onmogelijke of zeer dure aangelegenheid. Maar wat schets mijn verbazing, tegen een redelijke bijbetaling konden zij mij elk type kunstgras uit hun erg grote assortiment op maat leveren. Wij hebben gekozen voor type monnikkendam en zijn geweldig tevreden, het ziet er perfect uit. Ook de vriendelijkheid en de behulpzaamheid van het personeel hebben wij als zeer aangenaam ervaren. Wij zullen jullie bij een ieder van harte aanbevelen en zijn blij dat wij jullie hebben gevonden.

M.vr.gr
Dhr. en Mevr. den Ouden uit Krimpen a/d IJssel
Den Ouden
Geplaatst op: 25-07-2013 16:27 Quote
Vandaag voor een klein stukje tuin (1x5 meter) een coupon op de kop getikt, fijn geholpen, lekker snel, en het gras is inmiddels helemaal goedgekeurd door de kids :-)
Nico
Geplaatst op: 22-06-2013 12:03 Quote
Na wat proefstaaltjes van de concurrent ontvangen te hebben ben ik hier langs geweest voor advies. Ik werd erg prettig geholpen. Eerst door een medewerker en later door de eigenaar zelf. Ik kreeg advies over het zelf leggen op het balkon en de keuze van het gras en toen ik aangaf dat ik er nog een nachtje over wilde slapen werd er niet moeilijk over gedaan.
Tip: ga echt langs om de grote rollen te zien, want kleine coupons geven een heel vertekend beeld.
Trommelen
Geplaatst op: 17-05-2013 16:29 Quote
Een paar uurtjes geleden een mooie coupn gescoord. Nu zitten we in Mol, op de camping, in de stromende regen, maar wel op onze grasmat aan een borreltje. De overkapping is er een heel stuk knusser en gezelliger op geworden!
Kruithof
Geplaatst op: 06-05-2013 09:58 Quote
Heel goede service.
Vriendelijk en vakkundig.
Dankzij de goede voorlichting toch weer meer te weten gekomen, het gras ligt perfect.
Bert uit Zoetermeer
Geplaatst op: 02-05-2013 19:41 Quote
Vandaag met mijn vrouw en 2 kleinzoons naar de Kunstgrasgigant gegaan, het was al aardig druk, daardoor moesten we even wachten, maar dat was HELEMAAL niet erg, want er waren zoooo gigantisch veel rollen kunstgras en hadden we de tijd om ons even te orienteren, toen wij aan de beurt waren hadden wij het genoegen zaken te doen met de heer J.Twigt zelf en dat is ons prima bevallen,(Super vriendelijk) we mochten voor een Terra coupon zelf de prijs bepalen, toen we een prijs hadden gezegt, ging de heer Twigt zelfs op de helft zitten van de prijs die wij in gedachten hadden, , dat was dus gelijk een deal. Toen we weer weg reden waren we wat lacherig en SUPER blij, zoiets leuks hadden wij nog NOOIT meegemaakt.
Dus de KUNSTGRASGIGANT IS EEN AANRADER. (de keus is oneindig)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 Laatste pagina
Nieuw bericht
Scroll naar boven