Kunstgras laten leggen

Home » Aanleg service

Aanleg service

Kunstgras laten leggen kunt u ook overlaten aan Kunstgrasgigant. Wij hebben hiervoor gespecialiseerde vakmensen in dienst die al uw tuinwensen realiseren. Dankzij onze ervaring met kunstgras bent u zeker van vakkundig aangelegd kunstgras. Op die manier hoeft u maar één partij in te schakelen voor de aanschaf van kunstgras inclusief het leggen ervan.

Diverse pakketten als u kunstgras wilt laten leggen

Afhankelijk wat onze vakmensen bij u moeten uitvoeren, heeft u keuze uit vier pakketten uit ons ruime assortiment. Zo bent u het voordeligst uit als de locatie waar het kunstgras komt te liggen al geëgaliseerd en verhard is. Maar ook als we de grond voor u nog moeten egaliseren, moeten aanvullen met zand of zelfs uw oude grasmat nog moeten verwijderen, bent u ook altijd nog voordelig uit. De tarieven hangen af van de hoeveelheid m² kunstgras dat aangelegd moet worden.

De prijzen van kunstgras laten leggen

Hieronder staan de prijzen vermeld voor de verschillende opties als u kunstgras wilt laten leggen door Kunstgrasgigant. Heeft u nog vragen over de verschillende pakketten? Of wilt u meer informatie over onze aanleg service? Kom dan langs bij de dichtstbijzijnde locatie of neem contact op met een van onze vestigingen. Met onze expertise op het gebied van kunstgras kunnen wij u altijd van deskundig advies voorzien.

Kunstgras Gigant aanleg service