Kunstgras kopen

Kunstgras kopen doet u bij Kunstgrasgigant. Wij hebben het grootste en voordeligste aanbod aan kunstgras in Nederland! U hebt de keuze uit wel meer dan 20 soorten kunstgras. Wij bieden deze aan tegen scherpe prijzen. Wij leveren onze kunstgrassen rechtstreeks aan bedrijven, particulieren, instellingen of verenigingen. In onze couponhal vindt u kunstgrasrestanten tegen zeer scherpe tarieven. Kom langs in een van onze vestigingen in Nederland.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras kopen tegen outlet prijzen

Bent u het beu om uw kostbare vrije tijd te besteden aan het maaien van gras, maar hebt u geen budget om kunstgras te kopen? Bij Kunstgrasgigant hebben wij de oplossing. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan 1e kwaliteit kunstgrasmatten tegen outlet prijzen! Maar wij bieden nog meer voordelen:

  • Ons kunstgras voelt en ziet er uit als echt gras;
  • De matten zijn eenvoudig aan te leggen;
  • Het kunstgras is duurzaam en vereist geen onderhoud.

Bovendien zijn de matten voor diverse doeleinden te gebruiken zoals; sport, recreatie en sier en u hebt de keuze uit diverse fraaie kleuren.

Vraag een offerte aan!

Showterreinen

Kunstgras kopen doet u bij de specialist. Kunstgrasgigant heeft het grootste aanbod kunstgras van Nederland! Hebt u vragen over ons aanbod? U kunst gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Kom ook eens langs in een van onze vestigingen en breng een bezoek aan onze couponhal.

Kom langs in onze zaak om kunstgras te kopen of neem contact op!

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Gekleurd kunstgras - Goedkoop kunstgras - Golf kunstgras - Grastapijt - Grijs kunstgras - Kunstgras - Kunstgras balkon - Kunstgras dakterras - Kunstgras kopen - Kunstgras matten - Kunstgras outlet

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven