Goedkoop kunstgras Rosmalen

Het liefst wilt u goedkoop kunstgras van de beste kwaliteit voor uw tuin, terras of balkon in Rosmalen. In het uitgebreide assortiment van de Kunstgrasgigant vindt u zeker wat u zoekt. Met zeer scherpe prijzen en een ruime keuze uit verschillende soorten kunstgras hebben wij voor iedere toepassing een passende en goedkope soort. Kom eens langs om alle mogelijkheden te bekijken.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Zeer goedkoop kunstgras in de couponhal in Zaltbommel, nabij Rosmalen

Onze vestigingen zijn verspreid over heel Nederland en beschikken allemaal over een couponhal. Wat is een couponhal? Deze bestaat uit een ruime voorraad van restpartijen, bestaande uit verschillende soorten en maten kunstgras. Het zijn restanten en fabriekspartijen, waardoor wij deze tegen een extra aantrekkelijke prijs aanbieden. Alle coupons zijn voorzien van een duidelijk etiket met daarop de maat en de prijs. U weet dus precies wat u betaalt. Op die manier neemt u wel heel goedkoop kunstgras mee naar Rosmalen!

Vraag een offerte aan!

Maak gebruik van de aanlegservice

Besteedt u het installeren en monteren van uw nieuwe kunstgras liever uit? Dat kan! Onze gespecialiseerde vakmensen hebben veel ervaring en realiseren al uw tuinwensen. Voor u het weet bent u voorzien van een zeer vakkundig aangelegde kunstgras tuin. U koopt goedkoop kunstgras snel en eenvoudig bij onze vestiging in Zaltbommel, nabij Rosmalen. Heeft u vragen? Bel naar 085-9020306.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgras Uden | Kunstgras kopen Oss | Kunstgras Effen | Kunstgras Nuland |Kunstgras Rossum | Kunstgras Kerkdriel | Kunstgras Drunen | Kunstgras Beesd |Kunstgras Culemborg | Kunstgras Gelderland | Kunstgras aanleggen Veghel

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven