Kunstgras Westland

Home » Kunstgras Westland

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Kunstgrasgigant heeft het grootste aanbod kunstgras in omgeving Westland. U vindt bij ons een ruime sortering gras voor een aantrekkelijke prijs. Keuze uit meer dan 40 soorten gras, vrijwel niet van echt te onderscheiden en advies op maat: dat is de kracht van Kunstgrasgigant. Bezoek onze zaak in Pijnacker en laat u verrassen door de mogelijkheden die kunstgras u biedt.

Kunstgras Westland: het hele jaar door fris groen gras

Het hele jaar door fris groen gras in de tuin, op het sportveld, het terras of op het balkon. Kiest u voor kunstgras dan bent u hiervan verzekerd. U vindt in ons gigantische assortiment kunstgras met zowel lange als korte sprieten, aangevuld met mosdraad voor een extra natuurlijk resultaat. Ons kunstgras is UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Hierdoor blijft het kunstgras van uw keuze mooi en netjes zonder dat u hier veel werk aan heeft. Verder laat ons kunstgras wel 60 liter water per vierkante meter door: nooit meer plassen in uw tuin!

Kom langs in onze zaak in Pijnacker

Wilt u meer weten over het kunstgras in omgeving Westland van Kunstgrasgigant? Kom langs in onze zaak in Pijnacker gevestigd aan de Weteringweg 20. Onze medewerkers staan voor u klaar en vertellen u alles wat u wilt weten over kunstgras. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via nummer 06 83 22 52 75.

Kunstgras in Westland voor een scherpe prijs: kom langs bij Kunstgrasgigant Pijnacker aan de Weteringweg 20!

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht