Onderhoud kunstgras

Home » Onderhoud kunstgras

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Het weinige onderhoud is een belangrijke reden waarom veel mensen voor kunstgras kiezen. Om uw kunstgras in topconditie te houden is het wel belangrijk om advies in te winnen bij de Kunstgrasgigant zodat u jarenlang zorgeloos van uw kunstgras kunt genieten.

Hoe ziet het onderhoud van kunstgras eruit?

Natuurlijk hoeft u met kunstgras niet langer te sproeien, zaaien, maaien en bemesten. Maar toch zult u nog wel een klein beetje tijd in uw grasmat moeten stoppen. U zult met name uw kunstgras schoon moeten houden. Dat betekent het verwijderen van bladeren, om zo te voorkomen dat er bijvoorbeeld iets gaat groeien op uw grasmat. Dit kan het best met een harde bezem. Denk bij het schoonmaken ook het verwijderen van uitwerpselen van (huis)dieren en het voorkomen van beschadigingen aan uw gras door bijtende stoffen zoals verf en zuren. Dat is al het onderhoud dat uw mooie nieuwe mat nodig heeft!

Kunstgras van de Kunstgrasgigant

Bent u klaar om het gemak van een kunstgrasmat in uw tuin, balkon of terras te ervaren? De Kunstgrasgigant heeft een ruim assortiment grasmatten, waarvan het meeste ook nog eens op voorraad ligt op een van onze 11 vestigingen. Kijk eens rond op onze website voor een indruk van ons aanbod of kom de grasmatten in het echt ervaren bij een van onze acht showtuinen. Heeft u vragen? Stel ze gerust door te bellen naar 085-902 03 06.

ANDEREN WAREN OOK GEÏNTERESSEERD IN:

Mooi kunstgras | Kunstgras Nunspeet | Goedkoop kunstgras | Kunstgras Zoetermeer | Kunstgras dakterras

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.