Kunstgras Rosmalen

Home » Kunstgras Rosmalen

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

U bent op zoek naar kunstgras tegen een zeer scherpe prijs voor uw tuin, balkon, (dak)terras, speelveld of sportveld in Rosmalen. Bekijk dan eens het ruime assortiment van de Kunstgrasgigant. Wij beschikken over veel verschillende soorten kunstgras welke eenvoudig toe te passen zijn op alle plekken in uw tuin in Rosmalen. U koopt het eenvoudig op maat. Wij zorgen ervoor dat het netjes gevouwen in uw auto belandt. Beschikt u niet over een auto? Maak dan gebruik van onze bezorgservice.

Neem uw nieuwe kunstgras direct mee naar Rosmalen

Dankzij ons uitgebreide assortiment heeft u altijd een ruime keuze! Op al onze vestigingen beschikken wij over minstens 20 soorten kunstgras, wat betekent dat u bijna altijd direct uw nieuwe aankoop meeneemt naar Rosmalen. Al ons kunstgras is multifunctioneel en onderhoudsarm. Het grote voordeel is dat u nooit hoeft te maaien en er geen overig onderhoud nodig is. Het kunstgras is Uv-bestendig en rot- en schimmelvrij. U heeft jaren plezier van uw nieuwe grasmatten!

Bezoek ons showterrein in Raamsdonksveer

Om de hoge kwaliteit van ons kunstgras te voelen en van dichtbij te zien, nodigen wij u uit op ons showterrein in Raamsdonksveer, niet ver van Rosmalen. Hier aanschouwt u allemaal verschillende soorten en krijgt u direct een goed idee van de mogelijkheden voor uw tuin, balkon of veld. Ook stelt u hier al uw vragen aan onze kundige medewerkers. Heeft u nu al vragen? Dan staan wij u graag telefonisch te woord via 06 21 65 03 66.

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.