Bekijk de openingstijden
Bekijk al onze 11 vestigingen
 
Stalenpakket aanvragen
Vraag ons gratis stalenpakket aan
 
Bekijk ons assortiment
Ook gekleurd kunstgras!

Onze top collectie grassen

  • TÜV Rheinland getest
  • Veilig én kindvriendelijk
  • 10 jaar garantie

 

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding.
€ 31,95 per m2

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.
€ 27,95 per m2

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.
€ 34,95 per m2

Wassenaar deLuxe

Deze grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!
€ 22,95 per m2

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Kunstgras van de kunstgrasgigant

Diverse soorten kunstgras voor tuinen, terrassen, sportvelden en meer
Een gigantisch assortiment kunstgras voor tuin, balkon, dakterras, speelvelden en sportveldjes tegen scherpe prijzen vindt u bij Kunstgrasgigant. We beschikken over vele verschillende soorten gras wat eenvoudig toe te passen is. U kunt het bij ons in verschillende maten afnemen. De voordelen van Kunstgrasgigant op een rijtje:

 

  • Goedkoop, enorme keus en direct meenemen mogelijk
  • Verkoop rechtstreeks van fabriek aan particulier, hovenier, bedrijf, instelling of vereniging
  • Kunstgras voor tuin, balkon, dakterras, speelvelden en sportveldjes
  • Showterrein in Ridderkerk, Lisserbroek, Pijnacker, Werkendam (Brabant), Koudekerke (Zeeland), Apeldoorn (Gelderland), Marum (Groningen), Elspeet, Kockengen en Noordwijkerhout met meer dan 20 soorten kunstgras op voorraad
  • Uitgebreide couponhal (outlet) met veel (fabrieks)restanten en aanbiedingen
  • Leveren en aanleggen van kunstgras is overal mogelijk; Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Gelderland, Groningen, Overijssel, Noord-Brabant, Zeeland, Friesland, Drenthe, Limburg, Flevoland en ook in België.

Klant


Vriendelijk ontvangst (bedrijf in Kockengen). Goed advies. Veel keuze. Het kunstgras staat erg mooi op ons dakterras. We kunnen dit bedrijf iedereen aanraden!!

Carola


Klantenservice, luisteren naar de klant, uitleg geven, aandacht voor kinderen die mee zijn in de winkel en een bijzonder mooi product leveren. Ga zo door….

Robert


Die Beratung und der gesamte Einkauf hat mir sehr gut gefallen wir sind aus Deutschland angereist und es hat uns sehr gefallen.Macht weiter so Danke

Kom eens langs op ons showterrein

Bent u benieuwd naar ons aanbod en wilt u het kunstgras komen bekijken of eens aanvoelen? Kom dan eens kijken op ons showterrein op één van onze twaalf showterreinen!

Wij helpen u graag!

088 260 07 08