Kunstgras Nuland

U heeft nieuw kunstgras nodig voor uw tuin in Nuland. Misschien omdat de kinderen en huisdieren er graag op spelen. Of u bent op zoek naar siergras voor uw gezellige balkon of terras. Of stevig en kort kunstgras voor het nieuwe sportveld. Wat u ook zoekt, de Kunstgrasgigant heeft het in huis. Hier vindt u een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten kunstgras. Alle soorten hebben één ding gemeen: de scherpe prijs.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Laat uw kunstgras bij u thuis in Nuland aanleggen

Het is logisch als u geen tijd heeft om uw nieuwe kunstgras zelf aan te leggen. Of misschien heeft u hier gewoonweg geen zin in. Wij nemen graag alle werkzaamheden uit handen door het kunstgras voor u te monteren. Onze gespecialiseerde vakmensen realiseren al uw tuinwensen. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een zeer vakkundig aangelegde kunstgras-tuin. Doet u het liever zelf? Volg dan ons stappenplan!

Vraag een offerte aan!

Vestigingen door heel Nederland

Wij bedienen heel Nederland én België op het gebied van het beste kunstgras, dus ook in Nuland! Wilt u ons assortiment graag van dichtbij bekijken? Kom dan eens langs bij een van onze vestigingen om ons kunstgras te zien, zoals die in Zaltbommel, nabij Nuland. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Vraag het aan een van onze medewerkers op het showterrein of neem telefonisch contact op via 085 – 90 20 306.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgras Rossum | Kunstgras Kerkdriel | Kunstgras Drunen | Kunstgras Beesd |Kunstgras Culemborg | Kunstgras Gelderland | Kunstgras aanleggen Veghel |Kunstgras Boxtel | Kunstgras Empel | Kunstgras Rosmalen | Goedkoop kunstgras Rosmalen

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven