Kunstgras Utrecht

Kunstgras in Utrecht legt u met de kunstgrassoorten van Kunstgrasgigant in Kockengen. Wij zijn de specialist op het gebied van kunstgras en hanteren scherpe prijzen. Of u nu op zoek bent naar speelgras voor kinderen of stijlvol siergras, wij hebben iets voor elke toepassing. Zowel particulieren als bedrijven, verenigingen en instellingen uit Utrecht nemen bij ons kunstgras af. Kom langs en ervaar onze kwaliteit!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Een speelveld voorzien van kunstgras in de stad Utrecht

Kinderen spelen graag buiten en in de gemeente Utrecht is dit niet anders. Er zijn dan ook genoeg speelvelden te vinden. In plaats van gras of tegels bieden wij de optie om kunstgras als bodem te leggen. Dit oogt beter dan stenen en is zachter rond speeltoestellen. Ook behoeft kunstgras weinig tot geen onderhoud. Daarom is het een goed idee om kunstgras aan te leggen bij speeltoestellen.

Vraag een offerte aan!

Kunstgrasgigant in Kockengen

De Kunstgrasgigant in Kockengen heeft het gehele assortiment op voorraad tegen een scherpe prijs. Als u ervoor kiest ons kunstgras op de speelvelden van Utrecht te leggen, kiest u voor kwaliteit. Ons speelgras is nagenoeg niet van echt te onderscheiden door bruine sprieten tussen de mooie groene sprieten te plaatsen. Ook is speelgras zacht maar sterk. Het kan daardoor veel verduren en is dus geschikt voor intensief gebruik.

Bent u op zoek naar kunstgras in de omgeving van Utrecht? Neem contact op voor meer informatie of kom langs aan de Industrieweg 3D in Kockengen! U kunt ons bereiken via het telefoonnummer:

Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Tiel - Kunstgras Utrecht - Kunstgras Vianen - Kunstgras Waalwijk - Kunstgras Werkendam - Kunstgras Zaltbommel - Kunstgras Breskens - Kunstgras Domburg - Kunstgras Goes - Kunstgras Hulst - Kunstgras Kouderkerke

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven