Kunstgras Hulst

In Hulst legt u hoogwaardig kunstgras van Kunstgrasgigant in Koudekerke. Wij leveren kwaliteit tegen een scherpe prijs. In ons ruime assortiment vindt u altijd wat u zoekt. Onze voorraad beslaat meer dan 20 soorten. Op ons showveld liggen deze uitgestald zodat u ze kunt zien en ervaren. Ons kunstgras is niet van echt te onderscheiden.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Levensecht kunstgras in Hulst

Bij de Kunstgrasgigant in Koudekerke hebben we kunstgras die zo realistisch oogt dat het niet van echt te onderscheiden is. Dit komt door de realistische kleuren en sprieten. Het mosdraad is bruin van kleur en maakt het plaatje compleet. Kunstgras is geschikt voor uiteenlopende doeleinden, of u nu een tuin wilt voorzien van gras of een voetbalveld, het is allemaal mogelijk! Het gras voor sportvelden is zeer stevig en duurzaam. Bij het sporten in bijvoorbeeld Hulst wordt de grasmat intensief gebruikt en het kunstgras moet dus tegen een stootje kunnen. Ons gras is geschikt voor sporten als tennis, hockey, voetbal en golf. Wij hebben al vele sportverenigingen blij gemaakt met een sportveld waarop intensief gesport kan worden.

Vraag een offerte aan!

Voordelen van Kunstgrasgigant

De Kunstgrasgigant is een grote verkoper van kunstgras. U vindt ons dan ook door heel Nederland. Of u nu in het zuiden of het noorden woont, wij hebben een locatie bij u in de buurt. Wilt u een tuin van kunstgras in Hulst aanleggen? De dichtstbijzijnde vestiging is in Koudekerke. Daar staan onze medewerkers voor u klaar om het juiste soort kunstgras met u uit te zoeken.

Bent u op zoek naar kunstgras in Hulst? Neem contact op via 0118- 552090 of kom langs in Koudekerke!


Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Tiel - Kunstgras Utrecht - Kunstgras Vianen - Kunstgras Waalwijk - Kunstgras Werkendam - Kunstgras Zaltbommel - Kunstgras Breskens - Kunstgras Domburg - Kunstgras Goes - Kunstgras Hulst - Kunstgras Kouderkerke

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven