Kunstgras kopen Oss

Home » Kunstgras kopen Oss

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Het liefst wilt u natuurlijk kunstgras kopen van goede kwaliteit én tegen een lage prijs in de buurt van Oss. Dit doet u het best bij de Kunstgrasgigant. Hier vindt u een enorm ruim assortiment aan kunstgras voor verschillende toepassingen en met andere uitstralingen. Nadat u uw nieuwe kunstgras heeft gekocht, kiest u zelf of u dit zelf aanlegt of gebruikmaakt van de aanlegservice!

Kunstgras kopen tegen de beste prijs in de regio Oss

U wilt het liefst niet te veel betalen voor uw nieuwe kunstgras. Daarom moet u een kijkje nemen bij de couponhallen van de Kunstgrasgigant. Iedere vestiging beschikt over een couponhal. Hier vindt u verschillende soorten en maten kunstgras in de vorm van restanten en fabriekspartijen. Omdat dit restpartijen zijn, bieden wij deze aan voor een nog voordeligere prijs! U kunt al een restpartij kunstgras kopen voor uw tuin in Oss vanaf €8,95 per m2. Daarnaast beschikt al ons kunstgras over het label '1e kwaliteit', waardoor u verzekerd bent van de beste grasmatten.

Bezoek een van onze vestigingen en neem uw nieuwe kunstgras direct mee!

U bent van harte welkom bij al onze vestigingen om u eens te verdiepen in ons ruime assortiment. Heeft u een keuze gemaakt? Na het kopen van uw kunstgras helpen onze medewerkers u graag om uw aankoop naar Oss te vervoeren. Wij vouwen het netjes voor u op en leggen het in uw auto. Maakt u liever geen gebruik van uw eigen auto? Wij bieden ook een bezorgdienst aan.

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht