Kunstgras kopen Oss

Home » Kunstgras kopen Oss

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Het liefst wilt u natuurlijk kunstgras kopen van goede kwaliteit én tegen een lage prijs in de buurt van Oss. Dit doet u het best bij de Kunstgrasgigant in Raamsdonksveer. Hier vindt u een enorm ruim assortiment aan kunstgras voor verschillende toepassingen en met andere uitstralingen. Nadat u uw nieuwe kunstgras heeft gekocht, kiest u zelf of u dit zelf aanlegt of gebruikmaakt van de aanlegservice!

Kunstgras kopen tegen de beste prijs in de regio Oss

U wilt het liefst niet te veel betalen voor uw nieuwe kunstgras. Daarom moet u een kijkje nemen bij de couponhal van de Kunstgrasgigant in Raamsdonksveer. Iedere vestiging beschikt over een couponhal. Hier vindt u verschillende soorten en maten kunstgras in de vorm van restanten en fabriekspartijen. Omdat dit restpartijen zijn, bieden wij deze aan voor een nog voordeligere prijs! U kunt al een restpartij kunstgras kopen voor uw tuin in Oss vanaf €9,95 per m2. Daarnaast beschikt al ons kunstgras over het label ‘1e kwaliteit’, waardoor u verzekerd bent van de beste grasmatten.

Bezoek een van onze vestigingen en neem uw nieuwe kunstgras direct mee!

U bent van harte welkom bij al onze vestigingen om u eens te verdiepen in ons ruime assortiment. Heeft u een keuze gemaakt? Na het kopen van uw kunstgras helpen onze medewerkers u graag om uw aankoop naar Oss te vervoeren. Wij vouwen het netjes voor u op en leggen het in uw auto. Maakt u liever geen gebruik van uw eigen auto? Wij bieden ook een bezorgdienst aan. Voor vragen of meer informatie bereikt u ons via 085 90 20 306. Een offerte vraagt u eenvoudig online aan.

 

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.