Grastapijt

Home » Grastapijt

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Voor duurzaam grastapijt van de beste kwaliteit kiest u voor Kunstgrasgigant. Een kunstgrasmat zoals grastapijt ook wel wordt genoemd is onderhoudsarm en blijft altijd mooi. Er ontstaan geen kale plekken en het is toepasbaar op heel veel verschillende plekken. Wilt u uw tuin, balkon of terras voorzien van het mooiste groen? Kies dan voor grastapijt. 

De voordelen van een grastapijt

Grastapijt kopen heeft heel veel voordelen. Allereerst natuurlijk het onderhoud. Dat is er simpelweg niet. U kunt het gras af en toe met een harde bezem ontdoen van stof en eventueel vuil maar meer onderhoud is niet nodig. U heeft het hele jaar een groen gazon!

U hoeft niet te maaien, wieden of te bemesten en uw gazon is voor altijd prachtig groen. Daarnaast zijn onze tapijten heerlijk zacht en kunnen kinderen er fijn op spelen. Er is keuze uit verschillende soorten grassen en onze groene grastapijten hebben een natuurlijke uitstraling. Met verschillende kleuren grassprieten en speciale vezels. Tevens heeft u keuze uit zeer kort gras, wat vaak als speelgras wordt ingezet en langer gras dat als siergras in uw tuin kan dienen.

Grastapijt is waterdoorlatend en er blijft dus geen laag water op uw grasveld staan bij een flinke regenbui. Daarnaast kunt u ook kiezen voor bijzondere kleuren kunstgras in uw tuin. Gekleurd kunstgras is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld sportvelden of fitnessruimtes. Onze grastapijten worden ook vaak ingezet op bijvoorbeeld boten, dakterrassen en campings.

Kwaliteit en het beste advies

Onze grastapijten zijn van uitzonderlijke kwaliteit en gaan daardoor jarenlang mee. Ook blijven ze mooi groen. Onze experts staan altijd voor u klaar om u te adviseren over het beste grastapijt voor uw situatie maar ook over de aanleg en het onderhoud van kunstgras, kunnen zij u heel veel vertellen.

Grastapijt aanleggen

Wilt u gras tapijt aanleggen in uw tuin, terras of op uw boot? Bestel dan gemakkelijk via onze online webshop. Ons gehele assortiment grastapijt kunt u hier inzien en direct bestellen. Wanneer u de oppervlakte heeft berekend, kunt u deze invoeren en krijgt u precies de juiste hoeveelheid grastapijt van ons opgestuurd. Gaat u het zelf aanleggen? Bekijk dan zeker ook onze grastapijt aanleggen instructie. Hierin vertellen wij u stap voor stap hoe u uw kunstgrastapijt professioneel kunt aanleggen. Uiteraard kunt u alle toebehoren ook bestellen via onze website.

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie kunstgrassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Kunstgras Gekleurd gras luxe lichtblauw

Aanleg service!

Het aanleggen kunnen wij voor u doen!

Bekijk de prijzen

Heidemer


Klantvriendelijk, heeft de juiste antwoorden op de vragen, geeft uitleg waar ieder type kunstgras beste bij past. Geeft je een goed gevoel bij de keuze die je maakt. Ze hebben een mooi visitekaartje afgegeven petje af.

A. de H.


Kunstgrasgigant in Ridderkerk. Heel netjes geholpen en vriendelijk personeel.

Marielle


Zeer deskundig en eerlijk advies. Medewerkers zijn klantgericht, er wordt goed geluisterd naar je wensen. Bij binnenkomst werd er een kopje koffie aangeboden, heel attent. Erg blij en tevreden met mijn nieuwe kunstgras!

Wij helpen u graag!

085 90 20 306

KOM VANDAAG NOG LANGS OP ONS SHOWTERREIN

Vind uw dichtsbijzijnde vestiging in de buurt

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.